Мерзлячка Христина Асмус знайшла як зігрітися і без Гаріка, Харламов скрегочет зубами від злості

Христина Асмус - дівчина з гумором (чи то пак, молода розлучена жінка, мати однієї дитини). Її пости в соцмережах завжди позитивні і часто смішні. І навіть здавалося б і такої банальної ситуації, як листопадове похолодання, вона зробила прикольне шоу.

Зірка модних російських фільмів Христина Асмус не раз зізнавалася у себе в соцмережах, що є жахливою «мерзлячкою» – майже при будь-якій не літній температурі дівчині стає недобре, а зігріватися доводиться теплими шубками або подорожами в заморські краї.

Христина Асмус в теплих краях
Христина Асмус в теплих краях

Крім того, явним спонсором таких запитів і головним «обігрівачем» довгий час був колишній чоловік Крістіни, комік Гарік Харламов. Так ось вже рік як гріти Асмус нікому. Пару днів назад в її профілі Інстаграму з’явився новий пост, де актриса ділиться своїм новим способом уникати холодів – він дуже креативний.

 ""

У різних інтерв’ю і повідомленнях дівчина завжди вибирала з двох варіантів погоди виключно «жарку», із задоволенням розповідала про свої улюблені місця для відпочинку (обов’язково тропічних), і зізнавалася, що з задоволенням б не виходу з будинку до весни. Але ні кар’єра, ні сім’я такої поведінки допустити не можуть – так що потрібно утеплятися. З огляду на той факт, що Христина недавно перехворіла коронавірусів, їй ще важливіше зберігати здоров’я і вчасно повернутися до безлічі проектів, адже кілька тижнів зйомок їй довелося пропустити.

Вихід Асмус – надягати відразу кілька шарів теплих кофт і штанів, жертвуючи при цьому екранною фігурою. Вона часом навіть хихикає про себе на зйомках, нагадуючи собі «капусту», чим викликає питання у колег – і тоді тільки показує ще дві кофти під светром зверху. Проте, тільки так актрисі комфортно пережити холодний сезон.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.