По слідах батьків: діти зірок, які працюють з ранніх років

Їх батьки постійно працюють, щоб утримати славу і гроші. У цьому матеріалі ми зібрали список зірок, які привчають своїх чад до роботи з ранніх років.

Телеведуча Ксенія Бородіна бере з собою на роботу свою дочку Марусю буквально з пелюшок. Коли дівчинка була ще дуже маленькою, вона просто спостерігала за процесом, але незабаром сама почала зніматися в рекламі, брати участь в показах і з’являтися на обкладинках журналів.

Ксенія Бородіна і ї дочка Маруся

Сама Ксенія на своєму акаунті в Instagram написала: «Хоч Маруся і дуже втомлюється на фотосесіях і по дорозі додому засинає в машині, але все одно любить цю справу».

Син Яни Рудковської та Євгенія Плющенка Саша (близькі називають хлопчика Гном Гномич) теж не по роках трудоголік. Як тільки йому виповнилося два роки, він постійно бере участь в показах і знімається для глянцю. Більш того, як тільки хлопчик став на ноги, його тато фігурист Євген Плющенко став привчати його до ковзанів. Зусилля не були марними: зараз малюк виступає в таких льодових шоу, як «Лускунчик» і «Лебедине озеро».

Яна Рудковска с сином

Актриса Світлана Пермякова вперше взяла з собою доньку Варвару на знімальний майданчик, коли тій не було і року. Дівчинку не просто привели на екскурсію. Їй відвели роль в серіалі «Інтерни», в якому була задіяна її мама. Варвара зіграла роль сина Анастасії Кісегач і Андрія Бикова. Пізніше Пермякова назвала такий епізод в житті дочки бойовим хрещенням. До речі, граючи чоловічу роль, дівчинка отримала не тільки досвід, але і перший гонорар.

Світлана Пермякова і її дочка Варвара

Син актриси Евеліни Бледанс Семен народився із синдромом Дауна. Але цей факт абсолютно не бентежить ні хлопчика, ні його зоряну маму. Уже в три роки він отримав першу роль в кліпі на пісню «Любов і доброта» від популярного дитячого колективу «Непосєди». Ролик був соціального характеру: його присвятили дітям з особливостями розвитку. Він також працює, як модель: його запрошували взяти участь в рекламній кампанії H&M Studio Kids і в Тижні моди в Москві.

Евеліна Бледанс та її син Семен

«На прикладі Семена ми показуємо, як розвивається така дитина, даємо різні рекомендації, даємо позитивний настрій», – коментує батько Семена.

За словами співачки Віри Брежнєвої, сім’я для неї – найбільша цінність, тому вона прагне проводити з ними якомога більше часу. Один з її кліпів на пісню «Дівчинка моя», до речі, присвячений найближчим для співачки жінкам – мамі, донькам, сестрам і племінницям, де вони і зіграли головні ролі. Ця робота стала дебютною для її чотирирічної доньки Сари. Як зізналася зоряна мама, для дівчинки ці зйомки були дуже важкими, адже процес почався в 4 ранку, а оскільки майданчиком для відео вибрали Італію, то спека і сонце ще більше відволікали доньку.

Віра Брєжнєва з дочкою Сарой

Актор і співак Гоша Куценко також знімав свою доньку Євгенію в кліпі. Дочка зіграла головну роль у відео на пісню «Space». Дівчинці тоді було всього півтора року, а вона вже стала зіркою екрану. Женя зіграла дівчинку-космонавта, яка повернулася на Землю і врятувала батьків від розлучення.

Гоша Куценко і його дочка Євгенія

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як змінилися зірки серіалу «Відчайдушні домогосподарки».

Нагадаємо, що дружина Скрябіна відверто розповіла про стосунки з зятем.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.