Леся Нікітюк блиснула своїми “диньками” і милується собою: мандрівниця знову відзначилася

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову відзначилася — блиснула красою і задоволена. Теледіва останнім часом дивує великою кількістю сміливих фото.

Героїня нашої сьогоднішньої статті здобула популярність завдяки тревел-шоу «Орел і решка». Зараз Леся є обличчям Нового каналу, де шанувальники можуть побачити її в розважальних проектах «Хто зверху?», «Хто проти блондинок?» і не тільки.

У 2018 році вона зайняла почесне друге місце в «Танцях з зірками» при тому, що з пластичністю і хореографією у неї є проблеми. Це лише в черговий раз доводить, що публіка любить Нікітюк.

Леся Никитюк показала відео з небезпечного атракціону відпочинку
Леся Нікітюк

В Instagram у ведучої вже 3 з половиною мільйона підписників, так що її без перебільшення можна назвати однією з найпопулярніших представників вітчизняного шоу-бізнесу. Там Леся регулярно публікує нові фото і відео, а також демонструє іскрометне почуття гумору.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

На цей раз знаменитість вирішила покрасуватися собою в стильній кофті з дуже відкритим верхом, доповнивши образ беретом з козирком в леопардовий принт і стильними підвісками на шиї.

Волосся Нікітюк розпущене, а на обличчі ледь помітний легкий макіяж. Судячи по чашці, яка потрапила в кадр, в такому вигляді теледіва вийшла випити кави.

Ось як вона підписала знімок:

«Не пойму… У мене сьогодні томний погляд чи непритомний».

Звичайно ж, реакція користувачів мережі не змусила на себе чекати:

  • «Хитрі лисиці томними не бувають, швидше за прикидаються непритомними»;
  • «Завжди красива!»;
  • «Яка красуня»;
  • «Погляд то таке. Щось груди обвисли, потрібно задуматись!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.