Рожеве плаття і стрижка боб-каре: 73-річна Софія Ротару здивувала несподіваною зміною іміджу

У Мережі з'явилося рідкісне фото легендарної артистки Софії Ротару. Шанувальники відзначили, що співачка виглядає розкішно.

В останні роки Софія Ротару все рідше з’являється на публіці і світських заходах, однак шанувальників у артистки менше не стає. Фанати Ротару стежать за життям співачки в соціальних мережах, де співачка ділиться свіжими знімками зі свого життя. Крім того, в Інстаграмі є кілька активних фан-акаунтів Ротару, які ретельно стежать за життям зірки і публікують, як нові так і рідкісні архівні кадри артистки.

Так, нещодавно в одній з фан-сторінок Ротару з’явилося рідкісна фотографія співачки, зроблена кілька років тому.

На фото Софія Михайлівна позує в молодіжному вбранні: в рожевій сукні з незвичайним принтом у вигляді червоних губ і білих хмарок і в світлих кросівках. Особливу увагу привертає стрижка боб-каре, яка ідеально підходить артистці і робить риси обличчя більш привабливими.

Шанувальники артистки були в захваті від фото і відзначили, що Софія Михайлівна виглядає неймовірно молодо на свій вік. «Яка ж ви красива жінка! Я захоплююся вами! “, “Просто красуня. Інших слів немає. »,« Незрівнянна Софія Ротару! »,« Красуня Софія », – відреагували на фото шанувальники Ротару.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.