56-річна молода мама Оксана Байрак показала свій красивий “п’ятий горіх” і таємне тату в пахви

Оксана Байрак не перестає дивувати - поки про нові творчі проекти нічого не чути через карантин, режисер і сценарист вирішила поекспериментувати зі своїм тілом.

Сьогодні на сторінці в соцмережах 56-річної знаменитості з’явилися фотографії її нової татуювання – вона набила композицію з розкішних червоних троянд на руці.

Оксана Байрак
Оксана Байрак

Свій пост в Інстаграме зірка доповнила рядками з її улюбленого твору – роману Булгакова «Майстер і Маргарита». Обраним абзацом Оксана натякає «не судити по зовнішності, адже високий ризик помилки», а ще повідомляє, що до балу Воланда готова – хтось із знайомих підказав їй, що як раз в ці дні відьми збираються на щорічний шабаш.

Оксана Байрак
Оксана Байрак

Зрозуміло, на знімках добре видно підтягнуту фігуру жінки – вона часто виставляє подібні «нескромні» фото. Буквально на днях Байрак хвалилася гнучкістю і розтяжкою, але на той раз в домашній піжамі. Вже через пару днів Оксана напевно знову чимось здивує своїх передплатників.

Оксана Байрак
Оксана Байрак

Нагадаємо, що у вересні 2019 року Оксана у віці 55 років стала мамою дівчинки Лізи – її народила сурогатна мати.

Дочка Оксани Байрак в віці декільеох місяців
Дочка Оксани Байрак в віці декільеох місяців

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.