Настя Каменських не може намилуватися стрункою фігурою: показала свої форми і переконала всіх, що не вагітна

Українська співачка Настя Каменських на тлі чуток про вагітність опублікувала відео в своєму Інстаграмі, в якому довела публіці, що вона не в положенні.

У травні минулого року популярна співачка Настя Каменських вийшла заміж за свого продюсера Потапа. Ця подія стала справжньою сенсацією для публіки, адже пара до останнього заперечувала романтичні відносини. Шанувальники Потапа і Насті настільки не можуть дочекатися поповнення в їх молодій сім’ї, що всі ці півтора року приписують Каменських вагітність. Втім, це не дивно, адже співачка має досить пишні форми і фанати постійно бачать так званий «вагітний живіт».

Шанувальники не можуть дочекатися поповнення в родині Потапа і Насті
Шанувальники не можуть дочекатися поповнення в родині Потапа і Насті

Однак поки що пара не чекає поповнення. І це Каменських довела, записавши коротке відео в своєму Інстаграмі. Так, Настя опублікувала ролик, де стоїть у вільній футболці з принтом. При цьому співачка обтягнули домашній наряд, підкресливши струнку талію, ідеальний прес і підтягнутий бюст.

Шанувальники відразу почали обговорювати відео Каменських, деякі навіть засмутилися, що Настя продемонструвала не кругленькі форми, а плоский живіт. «А кажуть що ти в положенні», «Тю, я думала що животик буде», «Не вагітна …», «Пора б уже й животику з Лялею з’явиться», – прокоментували користувачі Мережі.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.