Нещодавно народила Тарабарова показала свою дитину, не наліпив на обличчя смайлик (ФОТО)

У вересні цього року співачка Світлана Тарабарова вдруге стала мамою.

Незважаючи на те, що цей рік видався непростим, Світлані він подарував диво – дочку, в честь якої вона вже встигла випустити цілий альбом під назвою “Сонечко “.

Світлана веде досить відкриту життя, тому всі подробиці можна побачити в Інстаграм

Там на співачку підписані більш ніж півмільйона людей. Шанувальники, до слова, були дуже здивовані тому, що Тарабарова, як її близька колега Анна Саліванчук, що не виклала прямий ефір зі своїх пологів в мережу.

Але вона поспішила показати дитину всій країні, і тепер всі хочуть новоспеченій мамі тільки здоров’я і терпіння.

А ще, шанувальники дивуються з того, як Світлана швидко схудла після пологів і привела своє тіло в форму. Самі подивіться, знімок зроблений менше, ніж через місяць після відвідин пологового залу. А здається, ніби Світлана тільки зійшла з модельного подіуму.

Руда бестія не наважується випадати з щільного робочого графіка, і вже з усіма силами рветься в бій підкорювати перші позиції топових українських чартів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.