Куди пропали знамениті артистки після завершення популярних серіалів

Одна роль в популярному серіалі колись принесла цим актрисам популярність. Здавалося б, після цього їх чекає ще більший успіх. Проте проект, завдяки якому вони прокинулися знаменитими, одночасно став і початком, і завершенням кар'єри. Як склалася доля цих зірок, читайте в нашому матеріалі.

Ірина Апексимова прославилася завдяки ролі в серіалі «День народження Буржуя». Після цього проекту вона продовжила акторську кар’єру, але все ж інші стрічки не принесли такої популярності. За останні роки вона не з’явилася ні в головних, ні у другорядних ролях, так як актриса вирішила присвятити своє життя театру. Ще в 2000 році вона створила театральне агенство «Бал айстр». Через 15 років Ірина очолила Театр на Таганці. І тільки нещодавно вона вирішила повернутися на великі екрани в серіалі «Лютий-2».

Ирина Апексимова, День народження Буржуя

Модель і актриса Інна Гомес стала популярною завдяки серіалам «Каменська-2» і «День народження Буржуя-2». Інна також з’являлася на екранах в рекламах Pepsi, Danone, Dove і «Pantene Pro-V». Її остання значна робота – фільм «Правда Саманти Сміт», який вийшов у світ в 2016 році. Тепер актриса вирішила присвятити себе сім’ї, вона займається вихованням двох дочок. Ім’я чоловіка жінка тримає в таємниці. До речі, це її третій шлюб.

Інна Гомес, День нарождення Буржуя-2

Пішла з великого кіно і артистка Ольга Будіна. Вона запам’яталася глядачам своїми ролями в проектах «Кордон. Тайговий роман»,« Московська сага»,« Особисте життя доктора Селіванової»,« Земський лікар». Після цього вона перекваліфікувалася в телеведучу і вела програму «Про найголовніше». Зараз жінка виховує сина Наума і займається благодійністю. Також Ольгу часто можна помітити в журі дитячих конкурсів.

Ольга Будина, Личная жизнь доктора Селивановой

Для Анни Азарової серіал «Дорога Маша Березіна» став практично автобіографічним. На зйомки в цьому проекті у актриси і моделі пішов рік часу. Після цього вона пішла з кінематографа. Зараз Анна займається вихованням дітей, а їх у екс-артистки чотири.

Анна Азарова, Дорога Маша Березіна

Амалію Мордвинову ми знаємо з серіалу «Полювання на Попелюшку». Останній раз актриса була помічена на екрані в картині «Generation« П »за романом Віктора Пелевіна. У неї – четверо дітей, з ними ще в 2009 році вона поїхала в Індію, а з 2016 вона переїхала в Америку, щоб бути ближче до старшої дочки. Зараз Амалія пише поезію. Вона навіть презентувала власну збірку віршів.

Амалия Мордвінова, Полювання на Золушку

Марія Берсенєва прокинулася знаменитою після серіалу «Маргоша», де вона зіграла головну роль. Після цього актриса мелькала і в інших стрічках, але колишнього успіху акторка повернути так і не змогла. Зараз вона грає в московському державному єврейському театрі «Шалом». Два роки тому артистці зробили операцію на хребті.

Марія Берсенжва, Маргоша

Актриса Неллі Уварова не стала користуватися своєю популярністю. Після виходу «Не родись красивою» вона відмовлялася від участі в ток-шоу і програмах, і була дуже вимоглива до ролей. Вона знімалася в таких фільмах, як «Я залишаюся», «В колі першому», «Атлантида», «Важкий пісок» та інші. Неллі одружена з актором Олександром Гришиним. У пари підростає донька Ія.

Неллі Уварова, Не родись красивою

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Кому – біда, а кому – бізнес: скільки зірки заробляють на коронавірусі.

Нагадаємо, що брат Валентини Толкунової розповів, що вона вмирала від раку і продовжувала доглядати за чоловіком.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!