Завидні дівчата: найкрасивіші дочки зірок

Цим дівчатам точно є чому позаздрити: з дитинства у них - увага публіки, популярність, багатство і райдужні перспективи. Але ці привілеї їм дісталися від батьків, а природа нагородила їх чарівністю і привабливою зовнішністю.

Інга Меладзе – старша дочка відомого виконавця Валерія Меладзе. У свої 29 років дівчина – випускниця Кембріджського і Оксфордського університетів. У минулому році вона розлучилася з чоловіком-фінансистом, з яким зустрічалася і жила довгий час.

Інга Меладзе

Поліна Куценко, дочка Марії Порошиної і Гоші Куценко, вирішила піти по стопах зіркових батьків. Вона закінчила театральний інститут ім. Щукіна. Після отримання освіти вона грала в театрі, а також пробувала зніматися у фільмах. Останні проекти, в яких була помічена молода актриса – серіал «Останній мент» і фільм «Компенсація».

Поліна Куценко

Дочка Валерії від першого чоловіка Олександра Шульгіна Анна зараз відома під псевдонімом SHENA? І хоч дівчині до слави її зіркової мами ще далеко, але вона вперто рухається до своєї мети. Тим паче, що з дитинства мріяла стати співачкою. До речі, за освітою вона – драматична актриса театру і кіно.

Анна Шульгіна

Устинья Малініна, як і її батько, вибрала музичну кар’єру. Дівчина народилася в Німеччині, там же отримала освіту, тому вона вільно може розмовляти англійською і німецькою мовами. У 2016 році молода виконавиця дебютувала з першим альбомом «Закохаєшся», де вона виступила автором пісень і аранжування.

Устина Малініна

Фанати Ренати Литвинової бачать в її доньці копію зіркової мами. Уляна деякий час жила у Франції, потім закінчила мистецтвознавчий факультет в Британії. Але і цієї освіти дівчині недостатньо, тепер у молодої особи бажання навчатися в Бельгії. Вона вже дебютувала, як модель і актриса.

Уляна Добровська

Дочка відомого музиканта Валерія Сюткина Віола ще в 10 років стала маленькою зірочкою. Дівчинка презентувала власну книгу з віршами та оповіданнями. Закінчивши школу, Віола вступила на історичний факультет в Американський університет, після якого вибрала шлях, наближений до діяльності її батька. Дочка продовжила вчитися в Сорбонні, освоюючи театральне мистецтво.

Віола Сюткина

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Куди пропали знамениті артистки після завершення популярних серіалів.

Нагадаємо, що зірки навчилися заробляюти на коронавірусі.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.