Відома українська ведуча вразила фанатів несподіваним омолодженням

Телеведуча Марічка Падалко після кардинальної зміни іміджу вразила новим фото.

У Падалко, як і в інших зірок, в зв’язку з карантином зараз з’явилося більше вільного часу. Багато з них надолужують згаяне і намагаються більше уваги приділяти рідним і близьким. Популярна ведуча Марічка Падалко, наприклад, на карантині займається з дітьми.

Падалко більше часу проводить з близькими

“З введенням карантину більшу частину часу я проводжу вдома з сім’єю. І вже є такий початковий досвід, як пережити карантин вдома», – заявила Марічка.

Крім того, вона привчає дітей планувати день і намагається правильно харчуватися. «Хороша ідея – це зробити розклад дня, і почати з простого – три основні прийоми їжі. До того ж, варто віддати перевагу правильному збалансованому харчуванню».

Зірка додала, що, незважаючи на карантин, навчальний процес у дітей триває. Вони отримують освіту дистанційно. Правильно розподілити час на уроки і домашні завдання допомагає планування, визнає Марічка.

Марічка Падалко

Крім того, разом з дітьми Падалко вчить англійську мову, щоб на власному прикладі показати, як важливо постійно отримувати нові знання.

Ведуча також привчила дітей пити багато води і часто мити руки. Разом кожен день вони виходять на прогулянку, а ще придумали нову сімейну традицію: встановили  family time, тобто раз у день вони обов’язково роблять щось разом. Це може бути перегляд фільму або інше заняття.

Нагадаємо, що нещодавно Марічка здивувала новим іміджем. Вона змінила довжину і колір волосся, а образом поділилася з шанувальниками в Instagram, які залишали позитивні коментарі до фото ведучої.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Куди пропали знамениті артистки після завершення популярних серіалів.

Нагадаємо, що зірок Титаніка підловили на спільному відпочинку.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.