Як живуть 12 найбажаніших наречених Росії: в списку внучка Ротару і дочка Меладзе (фото)

Вони красиві, багаті і незаміжні: все, що необхідно для успішного майбутнього, вже заробили батьки, так що залишається тільки шукати підходящу «партію».

На даний момент в Росії підростає до дітородного віку ціле покоління «золотої молоді», збираються одружитися спадкоємці та спадкоємиці бізнесменів 90-тих, серед яких багато батькових улюблених доньок. Ми зібрали 12 найпопулярніших і перспективних спадкоємиць своїх відомих батьків. Хто вони – самі завидні наречені країни

Карина Каїтова

Карина Каїтова
Карина Каїтова

Двадцятирічна Карина Каїтова захоплюється сучасною музикою – вона «підриває» вечірки не тільки на танцполі, а й за діджейським столом. Зараз вона закінчує нью-йоркську The New School, де вчиться на музичного продюсера. Також її знають як початківця сонграйтер (той, хто пише пісні) і модель.

Ельвіра Авдолян

Ельвіра Авдолян
Ельвіра Авдолян

Ельвірі Авдолян зараз двадцять два роки, і їй пощастило народитися в сім’ї відомого вірменського бізнесмена, який займає 123 місце в списку Forbes. Познайомитися з дівчиною складно, адже в елітний МГІМО вона приїжджає на особистому Rolls Royce, ходить по вулицях у супроводі охоронця і спілкується тільки з колом «обраних». Залишається тільки спостерігати за розкішним життям в Інстаграмі дівчата, де вона раз у раз виставляє нову викуплену колекцію модного одягу.

Софіко Меладзе

Софіко Меладзе
Софіко Меладзе

Донька Валерія Меладзе Софіко живе скромніше, але все ще причетна до тусовці МГІМО – і в майбутньому дівчина націлена на роботу у відповідному міністерстві. Захоплення і хобі для вільного часу теж дивують: тендітна на вигляд, вона займається боксом і захоплюється машинами, що можна помітити в закритому профілі Інстаграму. Про вокальних даних дівчата нічого не відомо – але їй з таким «стартом» вони і не є обов’язковими.

Еріка Кикнадзе
Еріка Кикнадзе

Вісімнадцятирічна Еріка Кикнадзе – прийомна дочка Івана Урганта, і зоряний тато у всю знайомить дочка з безліччю відомих людей, з якими знайомий сам. Серйозною професії у дівчини поки немає, їй цікавіше фотографія і музика, так що вибір припав на школу загальних мистецтв в Америці. У Інстаграмі вона веде два профілі: серйозний-особистий і гумористичний, про веселощі з друзями.

Поліна і Маргарита Саліонови

Поліна і Маргарита Саліонови
Поліна і Маргарита Саліонови

«Золоті близнючки» Поліна і Маргарита Саліонови стали відомі завдяки своїм гумористичним роликам на Youtube, хоча в реальному житті обидві дівчини досить серйозні. Поліна збирається стати лікарем, а Маргарита вчиться на архітектора. У вільний час у них вистачає ентузіазму займатися просуванням своїх акаунтів і акторською майстерністю в стрічках друзів.

Ліза Мамиашвили

Ліза Мамиашвили
Ліза Маміашвили

Ліза Маміашвили народилася в спортивній сім’ї, але сама пішла на сцену – дівчина розвиває свій акторський талант у Санкт-Петербурзі, в чому їй допомагає сестра Тата. Вона хоче стати зіркою вітчизняного і зарубіжного кіно, вже працює з Федором Бондарчуком і будує особисте життя з красенями МГУ. Судячи з усього, доля складається успішно.

Софія Крапівіна

Софія Крапівіна
Софія Крапівіна

У родині продюсерки Нателли Крапивиної підростає кмітлива Софія – дівчинка переїхала в Англію заради елітної школи, колесить по Європі заради шопінгу і виставок, відпочиває на берегах теплого океану. При цьому їй всього сімнадцять років. Здавалося б, у шанувальників дівчата ще досить часу, та ось хтось дарує величезні букети, які вона потім фотографує в свій профіль – варто поспішити.

Софія Євдокименко

Софія Євдокименко
Софія Євдокименко

У Софії Євдокименко, внучки Ротару, теж все добре – вона вже вважається успішною українською моделлю, набравши за дев’ятнадцять років значне портфоліо. Модельний бізнес змушує подорожувати по світу, але крім фотосесій, дівчина ще знаходить час на династичний талант. Вона займається музикою і недавно випустила свою першу пісню Unbreakable.

Софія Данилова

Софія Данилова
Софія Данилова

Ще одна Софія, але на цей раз Данилова – спадкоємиця лаундж-бізнесу, адже її тато управляє мережею московських дорогих клубів. Деякий час вона з них майже не вилазила, але після надходження в МДІМВ вона трохи розсудливою і вирішила присвятити час подорожей. А що – хіба поїздку на Ібіцу можна вважати практикою іноземної мови?

Наталія Малофєєва

Наталія Малофєєва
Наталія Малофєєва

Дочка Костянтина Малофєєва Наталія підкорює в тому ж МДІМВ юнацькі серця – вона настільки популярна всередині інституту, що охоронці вже і не питають, кому студент несе величезний букет. Тим часом, Наташі залицяльники зовсім не інтереси, адже її життя вирує роботою за фахом (журналістика) і моделінгом. А у вільний час вона ще й відвідує практикум з психології в Москві!

Далі Цураева

 ""

Двадцятирічна Далі Цураева вважається однією з найбільш завидних іноземок в МДІМВ – приїхавши з Чечні з сім’ї боксера Альберта Гучігова, вона відразу після надходження не знала відбою від женихів. Дівчина активно веде свій закритий профіль в Інстаграмі, але при цьому в рамках розсудливості, чого вимагає культура. Майбутнє у неї буде явно безхмарне – висока посада на батьківщині або в Москві забезпечена.

Уляна Добровська

Уляна Добровська
Уляна Добровська

Уляна Добровська ходить по світських заходів з мамою, режисерської Ренатою Литвиновою. Їх тандем уже все знають в творчих колах, адже до більшості своїх проектів епатажна Литвинова привертає дочка. Разом вони знімаються у фотосесіях, Уляну раз у раз помічають на зйомках маминих робіт, адже така практика піде майбутньому мистецтвознавцю на користь – вона вчиться на відповідному факультеті в Лондоні.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.