Всі захоплюються довгими ногами Дженніфер Лопес – це вони просто не бачили наших Полякову та Никитюк

Незрозуміло чому, але зараз довгі стрункі ноги більше котируються, ніж розмір бюста і навіть попи. І ось вже пару тижнів західні таблоїди захоплюються "нескінченним " ногами Джей Ло, яка ними рекламує свій взуттєвої бренд.

Для вступу чесно скажемо, що довжина ніг – поняття відносне. Чим більший зріст, тим ноги довші – це розуміє і першокласник. Але є й інші параметри, по які визначають “довгооногість” – це співвідношення зросту і довжини нижніх кінцівок, що вимірюється від місця розташування тазостегнового суглоба до п’яти:

 ""

Дженіффер Лопес, звичайно, зірка світового рівня. Подивіться на всі її хитрощі по подовженню ніг – пишна міні-спідниця приховує стегна (108 см), платформа і каблук додають майже 10 см, а ще – супінатор + 2 см.

Джей Ло
Джей Ло

Нашим рідним зірок з нею змагатися складно. Та й не треба. Наші самі по собі гарні. Просто для порівняння:

  • Ріст Джей Ло 164 см (вона пише, що 167, але це неправда), вага 56 кг (теж неправда, по її параметрам – мінімум 60), довжина ніг 95 см, розмір ноги 39. Індекс 1,72
Джей Ло
Джей Ло
  • Ріст Олі Полякової 180 см, вага 65 кг, довжина ніг 126 см, розмір ноги 39. Індекс 1,42
Ноги Полякової навіть каблуків не вимагають
Ноги Полякової навіть каблуків не вимагають
  • Ріст Лесі Никитюк 180 см, вага 64 кг, довжина ніг 110 см, розмір ноги 40. Індекс 1,63
Леся Никитюк зі своїми ногами
Леся Никитюк зі своїми ногами

Для порівняння візьмемо ще одну зірку – Вікторію Бекхем:

  • Ріст 163 см, вага 54 кг, довжина ніг 97 см, розмір ноги 38. Індекс 1,68.
Ноги Вікторії Бекхем
Ноги Вікторії Бекхем

*** Чим менше індекс – тим довше ноги.

Загалом, за всіма показниками – у Джей Ло – середньостатистична жіноча фігура, ні про яких довгих (не те, що супердовгих) ногах мова не йде. І якби не її строгі обмеження в харчуванні і заняття в спортзалі кожен день – була би звичайна товста тітка. Але вона талант, без сумніву!

Дженіфер Лопес
Дженіфер Лопес

***

Навіщо цей пост? Не треба вірити всьому, що пишуть. Дженніфер Лопес просто рекламувала свій бренд – взуття для низькорослих жінок. А журналісти вже розписали до небес “нескінченні ноги” зірки.

Взуття від Дженніфер Лопес
Взуття від Дженніфер Лопес

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.