Ігор Кондратюк вперше показав всю свою сім’ю в зборі: “Я їх дуже люблю і щасливий у шлюбі “

Відомий продюсер рідко говорить про рідних, тим більше, вони самі не жадають популярності. Але зараз з гордістю і любов'ю розповів про дружину і дітей, показав фото.

58-річний продюсер, шоумен і ведучий Ігор Кондратюк – один з найбільш шанованих представників українського шоу-бізнесу. У багато років він не тільки продюсує молодих виконавців, даючи їм дорогу на велику сцену, але веде всенародно улюблену передачу “Караоке на Майдані”, чесно і неупереджено судить в шоу “Україна має талант” і “Х-фактор”.

Ігор Кондратюк в "Х-факторі"
Ігор Кондратюк в “Х-факторі”

Своїх рідних Ігор ніколи не ховав від преси, але спеціально і не виставляв на загальний огляд. Він уже багато років одружений на Олександрі Городоцькій. Вона бухгалтер за професією, зараз працює фінансовим директором у всіх проектах Ігоря.

Ігор Кондратюк з дружиною
Ігор Кондратюк з дружиною

У пари троє дітей: страшний синові Сергію 26 років, він режисер і працює адміністратором на різних проектах. Данилу 22 роки – він входить в команду “Х-фактора”. Доньці Поліні 16 років, вона навчається в гімназії і займається спортом – входить в команду України зі стрільби з лука.

Ігор Кондратюк з дітьми
Ігор Кондратюк з дітьми

Ігор розповів журналістам, що вони з дружиною мають лідерські натури і часто сперечаються, але вже навчилися знаходити компроміси, тому в сім’ї у них немає скандалів, а будинок для всіх – надійний тил.

Сім'я Ігоря Кондратюка (архівне фото)
Сім’я Ігоря Кондратюка (архівне фото)

 

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".