Мер’єм Узерлі з «Чудового століття» показала округлий живіт на 7 місяці вагітності: скоро народить дівчинку

Зірка серіалу «Величне століття» Мер'єм Узерлі зовсім скоро стане мамою вдруге.

Зараз актриса перебуває на 7 місяці вагітності. В одному з інтерв’ю Мер’єм зізналася, що в січні 2021 року у неї народиться дочка. Знаменитість також виховує 6-річну дочку Ліру.

Про особисте життя актриса говорить не любить і питання, хто ж є батьком її ще не народженої дитини так і залишається загадкою. Однак нещодавно зірка дала інтерв’ю для видання «Hürriyet» і розповіла, що скоро збирається заміж. Ім’я обранця Мер’єм не розкриває, але відомо, що чоловік є американським підприємцем і заради коханої він переїхав до Німеччини. До того ж у нього склалися чудові стосунки з дочкою Мер’єм, тоді як з її рідним батьком актриса розійшлася ще перебуваючи в положенні.

Мер'єм Узерлі з донькою
Мер’єм Узерлі з донькою

Нещодавно в Інстаграмі актриси з’явилася добірка кадрів, на яких Мер’єм позує в шовковій фіолетовій сорочці. Зірка неохоче демонструє публіці свій особливий стан, тому фанати раді навіть таким фотографіям.

На знімках Мер’єм позувала в домашній обстановці. Вона була одягнена у вільну фіолетову сорочку. Більшість кадрів були великим планом, але на одній фотографії все ж вдається розгледіти округлий живіт актриси.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.