У епатажного співака Шура підозрюють онкологію – він різко втратив 30 кг і став схожий на скелет

Шура налякав шанувальників своїм нездоровим виглядом. 45-річний співак Олександр Медведєв, відомий публіці як Шура, різко схуд.

Олександру Медведєву, який виступає під сценічним ім’ям Шура, тепер 45 років. Ще зовсім недавно він був повним і мало виступав.

Шура рік тому
Шура рік тому

А тут співак різко схуд, за пару місяців скинув 30 кг. Фани (а у нього їх чимало – майже 200 тисяч передплатників в Інстаграмі) перелякалися – чи не онкологія це? Адже тільки це захворювання викликає різку втрату ваги.

Шура тепер
Шура тепер

Сам артист дуже задоволений своїм Преображенням, адже тепер його частіше запрошують на корпоративи, а ще він став моделлю і бере участь в показах чоловічої моди.

схудлий Шура
схудлий Шура

Поява Шури на премьері фільму привело до обговорення його зовнішності.

Одні очі та ніс залишилися

Як пояснив сам співак, для схуднення він за допомогою дієтолога підібрав оптимальний раціон – він є кожні дві години, але потроху, 90% раціону – овочі і фрукти.

Шура
Шура

Крім того, він вдався до операції по зменшенню шлунка – тепер багато російських зірок використовують цей шлях. Наприклад, актор Семчев завдяки цьому розлучився з 120 кг.

Шура розповів, що в період самоізоляції він підготував новий репертуар і дуже чекає, коли карантин закінчиться. Крім того, Шура вирішив завести дитину і вже сплатив 2 млн руб. за послуги сурогатної матері.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.