Шостий місяць вагітності: Ані Лорак показала замислене фото в положенні

Співачка Ані Лорак показала фото, на якому задумалася про майбутнє.

На новому знімку з Інстаграм-аккаунта знаменитості вона одяглася в такий наряд, в якому не видно її живота, а він на шостому місяці вагітності добре простежується, особливо в обтягуючих костюмах. Саме півроку тому вперше з’явилася чутка про те, що Ані Лорак вагітна від свого нового чоловіка Єгора Гліба.

Про Єгора відомо багато, так як він – публічна особа, в минулому продюсер Тіматі і резидент корпорації Блек Стар.

Нинішній чоловік Ані Лорак уже колись мав дружину українку. Їй була співачка TAYANA, яка, як і Ані Лорак, родом з Чернівецької області. У пари навіть народився син, однак врятувати шлюб він все одно не зміг.

Зараз Єгор Гліб і Ані Лорак живуть удвох в Москві, і виховують доньку Ані Софію

Софія народилася 9 років тому від першого шлюбу з турецьким красенем Муратом. Але, судячи з усього, вона дуже хоче собі братика або сестричку.

“Люблю приміряти різні образи. Макіяж, зачіска, одяг перетворюють і відкривають цікаві грані. Так що ж краще: стійкий образ, або змінюватися з часом і відчуттями? # Страдаемілюбім “, – підписала нову фотографію співачка.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.