Хто з близнят Мірабелла, а хто Арабелла: дочки Камалії та Захура підростають (фото)

У співачки Камалії та пакистанського мілліардера Мохаммада Захура підростають дві дочки - як вони виглядають і як їх виховують батьки.

Камалія з чоловіком цілих 10 років мріяли про дитину, але завагітніти співачці ніяк не вдавалося. Всі численні спроби ЕКО зривалися і в розпачі пара вже задумалася про те, щоб скористатися послугами сурогатної матері. Камалія вирішила зробити ще одну спробу екстраполярного запліднення. І сталося диво! Два плода прижилася і співачка дізналася, що виношує двох дівчаток. Вони народилися 6-го вересня 2013 року року. Вага діток при народженні був 3690 г і 2900 г

Виписка з пологового будинку
Виписка з пологового будинку

Хоча всі вважають дівчаток близнюками, насправді вони двійнята і при народженні, за словами самої Камалії, були зовсім різними.

Першою народилася Арабелла, вона була дуже смаглявою і схожою на чоловіка. Імена дівчаткам вони підібрали заздалегідь. Арабелла перекладається як “дитина, вимолив у Бога”.

Мірабелла означає “Дивовижна”, вона на 10 хвилин молодше і, на відміну від старшої сестри, виявилася білошкірих і схожою на Камалію.

Дівчата і зовні, і за характером зовсім різні.

Камалія з чоловіком і доньками
Камалія з чоловіком і доньками

Арабелла вище ростом, більше в кістках (слова Камалії), вона добре їсть і дуже спокійна. У неї відмінний слух, вона захоплюється музикою, добре грає на фортепіано, займається вокалом.

Мірабелла тоненька, худенька, погано їсть, але дуже енергійна. Вдома на неї називають “дівчинка-ураган” і Фігаро, тому що вона примудряється одночасно бути в декількох місцях.

Мірабелла зліва, Арабелла справа
Мірабелла зліва, Арабелла справа

Методи виховання у мами і тата різні – Камалія більш сувора і дочки бояться її розсердити. А Захур м’який і дівчатка буквально в’ють з нього мотузки.

Захур з дочками
Захур з дочками

Допомагає у вихованні бабуся – мама Камалії, а також раніше у дівчаток була своя няня у кожної, тепер залишилася одна, яка живе в будинку на правах члена сім’ї.

Вседозволеності у дітей немає. Вони багато займаються. В цьому році дівчинки пішли до другого класу, обидві відмінниці, добре володіють російською, українською та англійською мовами, навчаються музиці (фортепіано і скрипка).

 ""

Також вони відмінно плавають, захоплюються кінним спортом разом з мамою – Камалії чоловік подарував стайню з породистими кіньми.

 ""

Уже кілька років вони моделі одного з дитячого брендів одягу, знімаються в кліпах, навіть вели ранковий ефір на одному з телеканалів разом з Анатолієм Анатольіч і Лілею Ребрик.

юні ведучі
юні ведучі
Мірабелла займається гімнастикою і вже має нагороди
Дівчата займаються гімнастикою і Мірабелла вже має нагороди, а старша більше любить танці

У родині є і система покарань – за провини у них відбирають час гри на планшетах і змушують щось робити по дому.

сім'я Захур
сім’я Захур

Камалія розповіла, що до 2-х років Мірабелла була її хвостиком, а Арабелла – батьковим, але потім ніби тумблер переключили – старша постійно крутиться поруч з мамою, а молодша за краще татову компанію. Ось невеликий відеосюжет про досягнення зіркових дочок.

 

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.