Недолугі діти багатих знаменитостей: виросли на всьому готовому і ганьблять батьків

Багатство батьків часто призводить до того, що їхні діти зовсім не виправдовують суспільних очікувань: розбалувані і безтурботні, вони «пропалюють» молодість в оточенні такої ж золотої молоді, адже про гроші турбуватися не потрібно.

Таке життя завжди сповнена скандалів, колотнеч і проблем на голову батьків. Хто спричинив своїй зірковій сім’ї найбільше проблем? Набрався цілий список.

Даная Пригожина – дочка відомого продюсера і завсідник «сенсаційних» ток-шоу, де дівчина з радістю поливає батька брудом і звинуваченнями. Мовляв, Ігор Пригожин і жадібний, і тиран, і життя нікому навколо не дає.

Даная Пригожина
Даная Пригожина

Сама Даная теж не цукор – то вона подається в модельний бізнес, абсолютно не відповідаючи необхідним параметрам, то укочує на «Дом-2», звідки її незабаром виганяють. Так що довелося повернутися в Москву і жити з мамою далі.

Анна-Марія Єфремова в порівнянні з нею – невинна дитина, але своєї сім’ї все одно проблем створила достатньо. В деякій мірі, тут правда винні батьки: дівчинка в сім’ї з’явилася несподівано, і до вагітності ніхто не готувався – так що і Ксенія Качаліна, і сам Михайло Єфремов спокійно вели самий нездоровий спосіб життя.

Анна-Марія Єфремова
Анна-Марія Єфремова

Підсумок – дочка з дитинства страждала від дивацтв психіки, майже весь підлітковий вік провела в психіатричних лікарнях, а недавно заявила, що вважає себе лесбіянкою.

Варвара Якубович – єдина спадкоємиця ведучого «Поле Чудес», і з боку вона здається цілком гідною дочкою знаменитості. Навчається дівчина в МДІМВ, поводиться серйозно, ніде не ганьбилася. Тільки толі близька дружба з Анною-Марією Єфремової вплинула погано, то чи Варвара сама раптом вирішила, що їй теж подобається дівчата.

Варвара Якубович
Варвара Якубович

Крім того, в останні роки дівчина «вдарилася» у поп-культуру і активно заповнює свої соціальні мережі японо-американськими персонажами, косплеєм на аніме, жартівливими роликами. Підлітку таке б ще пробачили, але не студентці-випускниці МГИМО.

Денис Шальних не раз доставляв клопоту Олені Яковлевої, але ж в юності хлопчик був майже ідеальним сином. Все різко перевернулось після першого акторського досвіду, коли хлопець усвідомив, що ця професія йому нецікава, а ось спорт – куди ближче.

Денис Шальних
Денис Шальних

Але з усіх можливих варіантів він вибрав бодібілдинг, заради заробітку став вивчати перукарське мистецтво, а ще забив собі більшу частину тіла татуюваннями. Актрисі залишалося тільки змиритися.

Любов Успенська досі містить свою вже дорослу доньку Тетяну Плаксіну – довгий час дівчина маму не ганьбила, але інфантильність і життєві погляди все-таки насторожували.

Тетяна Плаксина
Тетяна Плаксина

Сама Тетяна живе в США повністю за рахунок батьків, роботу «не визнає», і все було добре, поки вони не посварилися між собою, і дочка раптом почала вести себе так, немов Успенська – всесвітнє зло. Користуватися її грошима, тим не менш, це не заважає.

Проблеми в сім’ї і у співачки Слави – її старша дочка Олександра Морозова, незважаючи на юний вік, веде себе дуже зухвало.

Олександра Морозова
Олександра Морозова

Уже в 15 років дівчинка публікувала в своїх соціальних мережах відверті знімки, крутила романи і жила разом з хлопцями без розбору, погоджувалася на провокаційні фотосесії. Мама чомусь дочка не обмежує.

Конфлікти з дочкою Лідією у ще однієї співачки – Глюкози. Ліда Чистякова з дитинства володіла буйною вдачею, часто задиралася до однолітків і зовсім не вміла знаходити контакт, через що довелося міняти школу за школою.

Ліда Чистякова
Ліда Чистякова

Єдина втіха для мами: складності компенсуються талантом дівчинки. Вона вже записує свої пісні і, схоже, музика робить її більш затишною.

У актора Олександра Збруєва теж в родині біда: його дочка Наталія Збруева ніколи не давала ніяких передумов для проблем, але через низку сімейних трагедій сильно змінилася. Спочатку дівчинку підкосили новини про зради батька (вона «помстилася» татові, кинувши все і влаштувавшись продавщицею), потім проблеми в особистому житті все частіше штовхали на істерики і скандали.

Наталя Збруева
Наталя Збруева

Наталя полягала в стосунках з кримінальним типом, якого вбили в одній з перестрілок, після чого дівчина спробувала накласти на себе руки шляхом самоспалення в квартирі. Після цього залишилося тільки відправити її на лікування в психіатричну лікарню.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!