Безсоромна Лідія Таран позувала перед камерою практично без нічого: з одягу тільки шапка

Популярна українська телеведуча Лідія Таран здивувала шанувальників несподіваною фотосесією. На нових знімках зірка позувала в одній лише шапці.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж, зокрема це стосується Instagram. Там Лідія регулярно радує підписників свіжими фото і відео, а також вона ділиться з ними своїми роздумами про все.

Незважаючи на те що в подробиці особистого і сімейного життя Таран публіку не посвячує, свою 13-річну дочку Василину вона не приховує.

Лидия Таран с дочкой Василиной
Лідія Таран з донькою Василиною

Батьком дівчинки є шоумен Андрій Доманський, з яким теледіва розійшлася, коли спадкоємиця була ще маленькою. Зараз їх спілкування зводиться тільки до спільної дитини.

Андрій Доманський, Лідія Таран і їх спільна дочка Василина
Андрій Доманський, Лідія Таран та їх спільна дочка Василина

Не можна не відзначити, що хоч глядачі і звикли бачити Лідію на блакитних екранах при повному параді, вона не соромиться показуватися зовсім без макіяжу.

Лідія Таран
Лідія Таран

Так, на нових фото 43-річна зірка ТСН позує, сидячи в надувному басейні на дачі. На її обличчі немає ні грама косметики, а з одягу видніється лише зимова шапка.

Судячи з підпису поста, телеведуча влаштувала дачні Мальдіви:

«Генеральна репетиція Нового року або коротко про мої плани на новорічні свята. З вогниками і в шапці вирішила, що ялинка на дачі — це добре, але недостатньо. А як же вода? Тепер у мене є зимове тепле спа, яке ще булькає та імітує Мальдіви, куди я точно ніяк не потраплю», — написала Таран.

У коментарях прихильники відзначили, що Лідія не тільки добре виглядає, але ще і володіє відмінним почуттям гумору.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?