Павло Зібров похвалився дорослою дочкою-красунею: копія зіркового батька

Відомий український виконавець Павло Зібров похвалився 23-річною дочкою Діаною. Його спадкоємиця зросла неймовірною красунею.

Герой нашої сьогоднішньої статті носить почесне звання народного артиста України, а його творчий шлях почався в далеких вісімдесятих.

Він музикант не тільки за освітою, а й за покликанням, адже навіть в свої 63 Павло Миколайович тримається на плаву. Більш того, він до цих пір цікавий публіці, хоча що пік його популярності припав на дев’яності.

Павло Зібров
Павло Зібров

Незважаючи на завжди насичений робочий графік, Зібров зумів побудувати міцну сім’ю, правда, не з першого разу. Вперше співак одружився ще в юності на дівчині на ім’я Тетяна, яка згодом пішла від чоловіка до свого студента, дітей в цьому шлюбі не з’явилося.

Павел и Марина Зибровы
Павло і Марина Зіброви

Справжнє щастя Павлу подарувала його друга дружина Марина. Вона працює в театрі імені чоловіка режисером і художником по костюмах. Разом пара виховує доньку Діану. Їй вже 23 і вона активно розвиває модельну кар’єру.

Диана Зиброва
Діана Зіброва

Так, дівчина встигла прикрасити обкладинку модного глянцю L’Оfficiel Baltics, також вона співпрацювала з FPost, брала участь у фотосесіях у Франції, Італії, Монако.

Диана на обложке модного глянца
Діана на обкладинці модного глянцю

Вищу освіту Діана теж отримала — вона закінчила Київський інститут міжнародних відносин.

Павел Зибров поздравил дочь с получением диплома
Павло Зібров привітав дочку з отриманням диплома

Звичайно, зіркові батьки дуже пишаються дочкою, а Павло не може повірити, коли вона встигла так подорослішати. Саме такими емоціями Зібров поділився в підписі до нового спільного фото зі спадкоємицею.

Павло Зибров с женой и дочерью
Павло Зібров з дружиною і дочкою

Виконавець позує в темному светрі, піджаку і джинсах, Діана ж наділа довгий теплий кардиган в принт гусяча лапка. На фотографії Павло Миколайович тепло посміхається в камеру, а дочка ніжно обійняла його за плечі.

«Коли ж ти підросла, маленька доня…», — написав герой статті.

Під публікацією тут же зібралася маса захоплених коментарів:

  • «Так, не дивно, красивий татко — донечка красуня»;
  • «Батькова копія, принцеса»;
  • «Дуже схожі, особливо очі»;
  • «Красуня, тому що є в кого»;
  • «Здоров’я і любові вам і вашій родині!».

Також у дружини Павла Марини від минулих відносин залишився син Олександр. Артист став для нього прийомним батьком. Йому вже 38 і він давно одружений.

Свадьба сына Павла Зиброва
Весілля сина Павла Зіброва

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.