На красиву жінку дивитися приємно: 54-річна Ольга Сумська знялася в романтичній фотосесії

54-річна Ольга Сумська - одна з найбільш затребуваних актрис сучасної України. Вона настільки красива і доглянута, що ніколи не даси їй стільки років.

Ольга часто в своєму Інстаграме публікує фото – професійні і особисті. Цього разу актриса поділилася дуже стильним фотосетом. На фото Ольга постала в класичному образі – біла блуза-сорочка з подовженими рукавами і чорне пальто.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Волосся укладені в модній недбалості, а макіяж дуже помірний – Ольга, як завжди в тренді. Тепер не актуальні різні “спецефекти” на обличчі – якщо і фарбується, то в межах натуральності.

Фотограф photonaschastie часто знімає знаменитостей в уміє в кожному виділити саме ту межу, яка є індивідуальною родзинкою зірки. Сама автор поділилася паралельно ще декількома фото Ольга Сумська в тому ж вбранні, але вже з іншою зачіскою.

фотосет Сумської
фотосет Сумської

Нещодавно Ольга поділилася фото зі своєю старшою дочкою Антоніною Паперною. Тоні зараз 30 років, вона повноцінна самостійна актриса, у неї є всі модельні параметри (рос 178 см при вазі 52 кг), але ця сфера здалася дівчині нецікавою.

 ""

Выдержка из Википедии
Витяг з Вікіпедії

Ольга Сумська народилася у Львові, вже в дошкільному віці її батьки переїхали в Запоріжжі. Там вона і зіграла свою першу роль на сцені театру в 5 років. Її мама – видатна актриса Анна Опанасенко- Сумська.

Зірковий час Ольги настав в 1997 році, коли вона зіграла роль Роксолани в однойменному серіалі. На той час це було щось особливе і глядачі буквально прикипали до телевізорів, щоб побачити, як українська рабиня стала володаркою половини східного світу.

Ольга Сумська - Роксолана
Ольга Сумська – Роксолана

І до речі, образ Роксолани в подачі Сумської визнаний кращим, ніж в розкрученому турецькому серіалі “Чудовий вік ” з Мер’єм Узерлі. Просто порівняти технології тих часів і цифрових технологій – і стане все ясно.

Ольга Сумська постійно зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком беруть участь в різних проектах. Багато з них – благодійні.

Ольга недавно поділилася визнанням, що вона перехворіла коронавірусів разом з чоловіком – були всі ознаки застуди, були відсутні нюх і смакові відчуття.

Але, в остаточному підсумку, сильних проявів у них не було, як і у тих, що оточують.

Знаю, багато акторів вже зіткнулися з цією болячкою. Мабуть, я теж. Один з тестів показав наявність у мене антитіл. Напевно, на гастролях перенесла хворобу. Пам’ятаю, на початку літа у мене був нежить, на два тижні зникло нюх. Але тоді я перенесла інфекцію на ногах.

 

 

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.