Алла Мазур висловилася в сторону жорсткої судді Катерини Кухар: “Недосяжна зірка “

Провідна і зірка програми ТСН на телеканалі 1 + 1 Алла Мазур познайомилася особисто суддею проекту "Танці з зірками " Катериною Кухар.

Пост про це Алла Мазур зробила в своєму Інстаграм акаунті, де розповіла, що Катерина Кухар в реальному житті не така зла і холоднокровна, як в шоу “Танці з зірками ” та інших танцювальних проектах.

Телеведуча Алла Мазур виклала фотографію з Катериною Кухар і підписала її дуже трепетно

“Недосяжна зірка балетної сцени – і супер-вимоглива суддя ” Танців з зірками “: її побоюються, здається, навіть колеги)) з гострим словом, відточеним, як меч … чарівна Катерина Кухар при ближчому знайомстві виявилася такою теплою, ніжною і зворушливою, до якої до притиснутися хочеться))) “, – написала легендарна телеведуча.

Алла Мазур проілюструвала свої слова Селфі з примою-балериною українського театру Катериною Кухар.

Варто відзначити, що Алла Мазур зараз у всю займається своєю діяльністю телеведучої на каналі 1 + 1, хоча ще навесні цього року вона брала паузу станом здоров’я.

Мазур боролася з онкологічним захворюванням. На щастя, Алла вже повернулася до звичного робочий графік і змогла оговтатися від цієї страшної недуги.

Катерина Кухар зараз займається не тільки хореографією, а ще й директорством в навчальному закладі, де сама вчилася танцювати. Також вона гастролює разом з театром і проводять благодійні вечори

Катерина Кухар на шоу “Танці з зірками ” відома як холоднокровна і беззаперечна чать журі. Катя в останньому сезоні часто вступала в словесну перепалку з ревізоршей Ольгою Фреймут.

Однак учасники шоу “Танці з зірками ” і учні Катерини Кухар знають її як творчу особистість, працелюбну, успішну, і як людину, яка завжди знає як добиватися своїх цілей.

Саме тому Катя Кухар вважається однією з найвідоміших балерин України і представляє нашу країну на світовій арені балету.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.