П’яна Наталя Могилевська залізла в пахву Андрію Данилку, а Ель Кравчук зверху: молодість була бурхливою

Все колись були молодими, гарними чоловіками та безтурботними. Дуже цікаво зараз переглядати старі фото і дізнаватися в цих юних особах теперішніх знаменитостей.

Співачка Наталя Могилевська нещодавно поділилася смішним архівним фото з іншими знаменитими особистостям. Вам буде цікаво порівняти, якими вони були в веселі часи на початку своєї кар’єри і популярності, з тим, якими вони стали тепер.

 ""

Фото зроблено в 2003 році – шанувальники Наталії Могилевської визначили це за деякими непрямими фактами – кнопковому мобільному мобільнику на столі, коментарями самої співачки в посаді – вона написала, що саме в той вечір всі разом вони придумали пісню “Лимонний ліхтар”, яка незабаром стала справжнім хітом (відео в кінці статті).

На фото ми дізнаємося Андрія Данилка, який тільки-тільки став знаменитим завдяки провідниці Верці Сердючці. Його фраза “Дівчинка, що не залапуй руками колеса вагона” вважалася найсмішнішою на тодішній естраді.

А тепер Андрій виглядає так і схоже, що він вже дуже втомився від своєї популярності. Чоловікові навіть довелося лікуватися від затяжної депресії: бути постійно смішним – це дуже втомлює, за словами артиста.

Андрій Данилко тепер
Андрій Данилко тепер

Зліва від Данилко – молода Лада Лузіна. З теперішньою молоді її мало знають, але свого часу розкута красуня з довгою дівочої косою наробила багато шуму своїми провокаційними книжками “Київські відьми”, “Хочу заміж”. Там письменниця описала багато інтимних моментів, що для літератури після радянської цензури було дуже сміливо.

"Відьма" Лада Лузіна зараз
“Відьма” Лада Лузіна зараз

Ще одна людина на фото – співак EL Кравчук. В ті часи гарний хлопець з дивними образами і піснями був популярний – але на межі того, що йому приписували нетрадиційну орієнтацію. Проте, саме епатаж зробив Андрія таким популярним, якщо чесно, ні одну пісню його ніхто і не згадає. Але зате гарне тіло і ангельське обличчя зробили його кумиром.

Тепер і раніше
Тепер і раніше

Ну і сама Наталя Могилевська. На той час вона вже була найпопулярнішою з усіх. А пісня “Лимоновый фонарь” написана саме в той вечір 2003 року, стала хітом відразу.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.