Популярні жінки, які після розлучення схудли

Для когось розлучення це привід здатися, депресувати, сховатися від усіх в чотирьох стінах і запустити себе. Для інших закінчення відносин - як ковток свіжого повітря і стимул зайнятися власним зовнішнім виглядом. Представляємо вам трійку знаменитих жінок, які помітно схудли після розставання з чоловіками.
Лоліта Мілявська

Епатажна зірка російської естради не раз згадувала про те, що їй комфортно в розмірі pluz-size. Але її нинішній зовнішній вигляд говорить про інше. Річ у тім, що співачка добряче схудла після розлучення з Дмитром Івановим. Шанувальники відзначають, що Лоліта стала виглядати набагато краще, хоча знаходяться і такі, які хвилюються за здоров’я артистки.

Олена Степаненко

Зірка скинула 40 кілограм після того, як розлучилася з Євгеном Петросяном. Нагадаємо, що пара прожила разом 33 роки. До речі, думки шанувальників розділилися. Деякі фанати пишуть чудові коментарі про те, як покращала Олена, а інші просять повернути колишню ефектну Степаненко.

Поліна Гагаріна

Співачка вийшла заміж у двадцять років за актора Петра Кислова. Поліна народила чоловікові сина Андрія, і після пологів значно поправилася. Кілька років спільного життя принесли Поліні і Петру суцільні розчарування. Спочатку вони намагалися врятувати шлюб заради хлопчика, але в підсумку все одно розлучилися. Після розставання Гагаріна скинула 30 кілограм.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Як сьогодні виглядають і чим займаються актори з серіалу Coлдaти.

Нагадаємо, що стало відомо, як живе Діана Гурцька після завершення кар’єри.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.