Вчора без щелепи, сьогодні без перуки. Пугачова перестала марафетитися на публіку: старість стала в радість

Легенда російської естради Алла Пугачова довгі роки не сходить з перших сторінок головних новинних видань. Все тому, що Примадонна знає, чим здивувати.

Героїня нашої сьогоднішньої статті свій останній концерт давала в минулому році на честь 70-річного ювілею. При цьому остаточно йти зі сцени вона не збирається, хоча і просить прихильників не чекати на неї до грандіозного 80-річчя.

Треба сказати, що не дивлячись на свій вік, Алла Борисівна одягається стильно, стежить за трендами і навіть веде соціальні мережі. На її Instagram підписані вже майже 3 мільйона людей, яких вона час від часу радує новими фото і відео.

Алла Пугачева в парике, который вот-вот спадет
Алла Пугачова в перуці, яка ось-ось спаде

Незважаючи на те що артистка вміє користуватися фільтрами, в її Insta-стрічці іноді з’являються фото без прикрас. Одне з останніх — селфі без макіяжу і перуки з лазні з банною шапочкою на голові.

Коментатори традиційно розділилися на два табори — комусь сподобалося бачити Примадонну справжньою, а хтось нарікає на те, що в такому вигляді вона невпізнанна:

  • «Ось це я розумію — натуральна краса!»;
  • «Якщо чесно, то не впізнати, інша людина»;
  • «Що й казати, до чого ж хороша!»;
  • «Дуже добре виглядаєте після лазні»;
  • «Хто це?», — пишуть користувачі мережі.
Алла Пугачева надевает вставную челюсть
Алла Пугачова надягає вставну щелепу

Хто б що не говорив, але Пугачова на восьмому десятку відрізняється неймовірною бадьорістю духу. Безсумнівно, допомагають їй у цьому молодий чоловік і діти. З Максимом Галкіним жінка, що співає разом вже цілих 19 років.

Спочатку ніхто не вірив у щирість їхніх стосунків, проте на зло всім закохані довели, що між ними панує справжня любов і взаєморозуміння. Відмінним підтвердженням цьому стало народження двійні Лізи і Гаррі.

Максим Галкін і Алла Пугачова зуміли створити міцну сім'ю
Максим Галкін і Алла Пугачова зуміли створити міцну сім’ю

Восени дітлахам виповнилося по 7, а судячи з роликів у соцмережах, спадкоємці ростуть такими ж артистичними і активними, як і їхні зіркові батьки. Втім, це зовсім не дивно, адже гени пальцем не задавиш. Звичайно, про майбутнє діточок говорити поки рано, проте, не виключено, що воно так чи інакше буде пов’язане з шоу-бізнесом.

Гаррі і Ліза Галкін
Гаррі і Ліза Галкіни

Більше цікавих фактів з життя двійнят Галкіна і Пугачової дивіться в нашому відео на YouTube-каналі «Одна минута»:

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.