Подружка Кіркорова Маша Распутіна приклалася до склянки і зганьбилася: таке дітям не можна показувати

Колись найкраща подруга короля російської естради Філіпа Кіркорова Маша Распутіна вразила своїм захопленням.

Як виявилося, вона має зайва пристрасть до алкоголю. У цьому Машу Распутіну підозрювали вже давно, ще в ті часи, коли вона тільки почала гастролювати по Росії, зніматися в гумористичних серіалах і співати пісні на публіку.

Маша Распутіна нерідко виходила на свої виступи занадто весела і з синцями під очима

Тому фанати і журналісти були насторожені – невже російська співачка і актриса не може стримати себе при вигляді пляшки алкоголю?

Днями вона ще раз підтвердило ці припущення, виклавши в Instagram-аккаунт відео з тим, як вона вранці п’є вино.

У відео Распутіна побажала своїм шанувальникам гарного дня і хорошого настрою.

Незважаючи на це, численні коментатори в під публікацією написали про те, що зараз Маша Распутіна виглядає дійсно розкішно і привабливо.

На подив, зараз Маші Распутіної 56 років, але, як для свого віку співачка і радянська актриса комедійного жанру, збереглася дуже непогано.

Маша Распутіна - губата співачка, яка одного разу прославилася за рахунок Кіркорова
Маша Распутіна – губата співачка, яка одного разу прославилася за рахунок Кіркорова

Не виключено, що виною тому підтяжки, численні уколи краси і активний спосіб життя, який у Распутіної простежується з 1989 року.

Так, саме цей рік вважається початком її творчої кар’єри і великого шляху. А в чому прославилася вона завдяки своєму другові Філіпу Бедросовичу Кіркорову. Їх пісня “Роза чайна ” розійшлася по всьому хіт парадів країни і довгі роки трималася на першому місці в музичних рейтингах

Що вже там сказати, навіть ті, хто не слухає цей жанр музики, можуть без праці наспівати цю пісню і зараз.

Маша Распутіна - губата співачка, яка одного разу прославилася за рахунок Кіркорова
Маша Распутіна – губата співачка, яка одного разу прославилася за рахунок Кіркорова

Маша Распутіна запам’яталася публіці своїм низьким тембром голосу і карикатурно великими губами, які воно штучно збільшувала з самої молодості.

Саме завдяки невимушеному характеру і такої колоритної зовнішності, їй і приписували роман з королем російської естради Філіпом Кіркоровим. Кіркоров і сам нерідко жартував над тим, що що у нього з Машею могло б щось бути.

Але, як повідомляють достовірні джерела, вони були тільки друзями і діловими партнерами. Адже за часів Распутіної у Кіркорова була законна дружина Алла Борисівна Пугачова.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.