Ірина Білик показала невістку: неформалка з синіми волоссям і татуюваннями

Українська співачка Ірина Білик поділилася трепетними фото з дня народження молодшого сина Табриза з Глібом Оверчуком і його дівчиною.

55-річна українська співачка Ірина Білик відбулася не тільки, як артистка, але і як мама. Від чотирьох шлюбів у Білик двоє дітей. Старшого сина Гліба Ірина народився в 1999 році від свого першого офіційного чоловіка Андрія Оверчука. Другий син Табриз з’явився в четвертому шлюбі артистки з режисером Асланом Ахмадовим. Дитину парі народила сурогатна мати. Відомо, що Білик з чоловіком не живуть разом (у них так званий «гостьовий шлюб»), адже вся робота Ахмадова зараз в Росії – він займається провідними телепроектами, наприклад, «Голосом».

Ірина Білик з синами і невісткою
Ірина Білик з синами і невісткою

Сьогодні, 9 грудня, молодший син співачки Табриз святкує свій п’ятий день народження. З цієї нагоди Ірина Білик опублікувала в своєму Інстаграмі кілька знімків з торжества. На фото, крім іменинника позували старший син артистки 21-річний Гліб і його дівчина, яку звуть Аліса.

Фото з дня народження молодшого сина Ірини Білик
Фото з дня народження молодшого сина Ірини Білик

Неможливо не помітити, що 21-річний Гліб має досить неформальну зовнішність. Швидше за все, це пов’язано з тим, що хлопець дуже творча особистість. Відомо, що Гліб музикант і грає на ударних у власній групі. Також хлопець дуже дуже добре малює, а його картини відрізняються неординарністю. Дівчина Гліба Аліса теж виділяється із загальновизнаних канонів краси. Важко не помітити її синє волосся і татуювання на руці.

Варто відзначити, що Гліб і Аліса вже зустрічаються давно і навіть іноді ходять разом зі своєю зірковою родичкою на світські заходи. Наприклад, влітку цього року неформальна парочка разом з Іриною Білик і маленьким Табрізом пішли на 15-річчя програми “Світське життя”. До слова, тоді Аліса здивувала не синім, а рожевим кольором волосся.

Ірина Білик з синовьмі і невісткою на 15-річчі "Світського життя"
Ірина Білик з синовьмі і невісткою на 15-річчі “Світського життя”

Судячи з усього, у Гліба і Аліси дуже серйозні відносини і, ймовірно, скоро Ірина Білик випробує себе в ролі свекрухи.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.