Катя Осадча засвітила кругленький живіт в обтягуючому комбінезоні: ощасливила Горбунова

У Мережі з'явилися нові знімки телеведучої Каті Осадчої, на яких видно її кругленький живіт.

Українська телеведуча Катя Осадча протягом 15 років веде програму «Світське життя» на телеканалі 1 + 1. Ведуча запам’яталася глядачам не тільки своїми каверзними питаннями, які можуть збити з пантелику навіть найсміливіших артистів, а й розкішними вбраннями.

Катя Осадча з'являється на публіці тільки в розкішному вбранні
Катя Осадча з’являється на публіці тільки в розкішному вбранні

Вчора, 9 грудня, відбулася урочиста церемонія оголошення номінантів щорічної української музичної премії YUNA. З гостями урочистості спілкувалася українська телеведуча Катя Осадча. Красуня з’явилася на церемонію в незвичайному блискучому комбінезоні червоного кольору, а образ доповнила світла капелюшок. Важко не помітити, що під яскравим обтягуючим комбінезоном ховається злегка округлий животик ведучої. Можливо, Осадча знаходиться в цікавому положенні, а можливо вона просто набрала пару зайвих кілограмів.

Катя Осадча бере інтерв'ю у солістки групи KAZKA. Фото: clutch.ua
Катя Осадча бере інтерв’ю у солістки групи KAZKA. Фото: clutch.ua

Нагадаємо, що з 2017 року Катя Осадча знаходиться в шлюбі за українським актором і телеведучим Юрієм Горбуновим. Вони місці з 2015 року. Однак свій зв’язок вони довгий час не афішували. І не тільки через принципу “Щастя любить тишу”, а через те, що публіка могла не зрозуміти їх союзу. Про те, що вони вже одружені пари повідомила в той місяць, коли народився їх спільна дитина – хлопчик Іван. Зараз Вані 3 роки, так само у Катерини є син від першого шлюбу Ілля, якому вже 18 років.

Осадча, горбанів і їх спільний син
Осадча, горбанів і їх спільний син

Якщо раніше Осадча та Горбунов приховували свої відносини, то зараз вони не соромляться демонструвати свої почуття на публіку. І Катерина і Юрій є активними користувачами Мережі і регулярно публікують в своїх Інстаграм-блогах зворушливі сімейні фото. Так, нещодавно Горбунов показав знімок на якому він разом з Осадчою і маленьким сином наряджають новорічну ялинку.

Користувачі Мережі захопилися сімейним кадром і відзначили, що у них наймиліша і зворушлива сім’я в українському шоу-бізнесі.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.