Дуже дешевий вечерю: Михайло Поплавський показав, що їсть вечорами – і як у нього ще гастриту немає

Найвідоміший співочий ректор України Михайло Михайлович Поплавський славиться ще й тим, що один з небагатьох веде свій Тік-Ток.

Освоювати цю нову соціальну мережу Тік Тік Михайло Поплавський став раніше інших, навіть раніше, ніж політики і відомі українські зірки. Тепер він на регулярній основі публікує туди смішні короткі відео, які записує у себе на роботі, вдома або навіть з молодими студентками в університеті.

За такі відео його найбільше критикують представники влади, навіть колишня виконуюча обов’язки глави Міністерства Охорони здоров’я Уляна Супрун назвала Михайла Поплавського цитуємо “старим стурбованим збоченцем “, який жартує над молоденькими студентками і публікує відео, де смітить грошима.

Поплавського така критика ані трохи не засмучує: він продовжує смішити публіку

Напередодні ввечері він опублікував веселі танцювальні відео, де йому подають випити чарівні алкогольні настоянки і бутерброд з салом.

У коментарях прихильники почали жартувати про те, що у нього просто немає дружини, яка вдома буде готувати смачну їжу. Тому перебиватися доводиться бутербродами. Фанати турбувалися про те, як у нього після такого ще не з’явився гастрит.

Співаючий ректор Михайло Михайлович Поплавський відомий тим, що в честь нього назвали Університет культури, що знаходяться в Києві. На сьогоднішній день цей університет культури вважається найпрестижнішим. З нього виходять майбутні журналісти, телеведучі, актори театру і кіно, сценаристи, телережисери і всілякі творчі діячі. А в народі університет імені Поплавського називають просто – “поплавок “.

До слова, крім зоряного ректорства “Мих-Мих ” (так його називають студенти), є автором і ведучим програми “Шеф-кухар країни “, де знаменитий шоумен і ресторатор в тандемі з вітчизняними зірками готує хітові страви української кухні – оригінальні і з вигодою для гаманця.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.