Григорій Решетник з “Холостяка ” показав трьох дітей і дружину після пологів: сини всі в тата

Телеведучий Григорій Решетник, який тільки недавно втретє став батьком, похвалився своїм потомством.

Він виклав фото спочатку з коханою красунею-дружиною Христиною і немовлям, а пізніше показав і старших синів, які в неділю відправилися на гурток плавання.

Гриша Решетник показав підросли синів, яких з першого місяця життя привчає до спорту: поки тільки басейн

“Вихідні-вихідними, а тренування з плаванням за розкладом. Поки #reshetnikboys займаються вдвох, але скоро до команди приєднається і наймолодший #AlexReshetnik. Наші діти ходять на плавання з місяця від народження. А яким спортом займаються ваші і з якого віку? ?? “, – написав зоряний татко.

Старші сини Григорія Решетника
Старші сини Григорія Решетника

 "Старші

Старші сини Григорія Решетника
Старші сини Григорія Решетника
Старші сини Григорія Решетника
Старші сини Григорія Решетника
Старші сини Григорія Решетника
Старші сини Григорія Решетника

З огляду на те, що наймолодший з династії Решетніков народився тільки два тижні тому, то вже ближче до нового року зоряний татко і його відправить у басейн.

Варто відзначити, що Христина Решетник через два тижні після пологів вразила публіку шикарною фігурою. 31-річна Христина Решетник швидко прийшла в форму і вже сміливо демонструє фігуру в коротких нарядах.

Багатодітна мама зізналася, що під час третьої вагітності набрала шість кілограмів. Зараз сімейство вже все в зборі, втягуються в новий ритм життя, адже тепер сім’я складається з п’яти чоловік.

Щоб продовжувати забезпечувати сім’ю, Гриша Решетник намагається не випадати з робочого графіка і практично кожен день публікує фотографії зі зйомок.

Нагадаємо, Григорій Решетник прославився тим, що він є провідним самого романтичного шоу країни “Холостяк “

Невідомо, чи хочуть Григорій і Христина ще дітей, але поки в їх чоловічому царстві цілком вистачає трьох синів. Христина вже показує фото з неймовірно тонкою талією після пологів. Шанувальники вражені – Гриша і Христина – дуже красива пара.

Поки невідомо, чи планує Христина повертатися в шоу-бізнес, але той факт, що вона зараз багато часу приділяє поповненню, говорить про те, що свій декрет Христина планує використовувати по максимуму.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.