Ольга Фреймут на одному фото показала маму і доньку Злату і поділилася своїми проблемами у вихованні

Ольга Фреймут в нашій країні відома як сувора і непідкупна ревізорша, знавець манер та етикету, бездоганна господиня, дружина і мама. А виявляється, не все так райдужно.

На одній з фан-сторінок відомої ведучої Ольги Фреймут з’явилося фото. на якому відображені три покоління жіночої половини сім’ї – мама Ольги – Алла Фреймут (за чоловіком Коник), сама Ольга і її старша дочка Злата Міттчел.

Ольга Фреймут з мамою і дочкою
Ольга Фреймут з мамою і дочкою

В супровід фото ведуча описала своє ставлення до мами. Вона розповіла, що мама її народила в 18 років і в дитинстві Ольга була дуже хворобливою дитиною. Майже весь перший рік життя мама носила дівчинку на руках і постійно з нею розмовляла, щоб відволікати. Так Ольга вже в один рік почала добре розмовляти, а з мамою вони дуже близькі до сих пір.

Ольга Фреймут в юності з мамою
Ольга Фреймут в юності з мамою

Потім Ольга перейшла на тему виховання своїх дітей. Вона поскаржилася, що зі старшою дочкою Златою вибрала неправильний метод спілкування – як з рівною подругою, а треба було – як мама з дочкою. Злата в дитинстві не знала заборон і покарань, їй дозволялося робити, що хоче.

Вона думала, що буде так як у неї з мамою, але Злата – здорова, активна дитина і тепер, коли увійшла в підлітковий вік, почалися непорозуміння і непослух. Як матері, Ользі це не подобається, і вона старається переформатувати їх з дочкою відносини, що викликає конфлікти.

Ольга Фреймут з дочкою Златою
Ольга Фреймут з дочкою Златою

Про це всім Ольга розповіла, щоб молоді батьки задумалися, як будувати відносини з дитиною з самого раннього дитинства, щоб потім не було необхідності все ламати.

Нагадаємо, що зараз Ольга заміжня за Володимиром Локотко, генеральним продюсером Нового каналу.

Ольга Фреймут з чоловіком Володимиром Локотко
Ольга Фреймут з чоловіком Володимиром Локотко

У пари ростуть двоє спільних дітей – син Валерій та дочка Євдокія. З ними також живе 14-річна Злата – дочка Ольги від британського громадянського чоловіка Ніла Міттчела. Ольга сама його кинула, будучи вагітною, так як зрозуміла, що у них з Нілом нічого не вийде. Вона повернулася з Лондона в Україну, стала будувати самостійне життя і домоглася помітних успіхів.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.