Дорофєєва не забула надіти ліфчик на “Голос країни “, чим врятувала себе від срамной ситуації: прикрила що змогла

Надія Дорофєєва стала тренером 11 сезону шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Не минуло й двох місяців, як розпалася одна з найпопулярніших в Україні гуртів «Время и Стекло», як його солістка Надія Дорофєєва засяяла на сцені з сольним проектом. Дорофєєва встигла виступити свою дебютну пісню “Горить”, яка за лічені дні завоювала чарти і увійшла в ТОП-100 світового Shazam. Для сольного проекту артистка вирішила повністю змінити свій імідж і змінити зачіску. А сьогодні, 14 грудня, стало відомо, що новоспечена сольна артистка стала тренером відомого 11 сезону музичного шоу “Голос країни”. Про новий суддівський склад повідомила прес-служба телеканалу “1 + 1”.

Названо імена тренерів нового 11 сезону шоу "Голос країни"
Названо імена тренерів нового 11 сезону шоу “Голос країни”

Компанію Дорофеєвої складуть улюбленець мільйонів українських слухачів Олег Винник, артист і продюсер MONATIK, співачка Тіна Кароль, яка вже перемагала в шоу п’ять разів.

Після оголошення суддівського складу, зіркові тренери почали активно публікувати фото з першого знімального дня, який пройшов на цих вихідних. Так, Дорофєєва поділилася знімками, на яких вона позує в кріслі тренера. Для появи на шоу співачка вибрала стильний чорно-білий піджак, залишивши його відкритим навстіж. Під піджак артистка вирішила не надягати блузку і продемонструвати всім свій чорний бюстгальтер.

Також на фото можна побачити, що Надя тепер повністю перефарбувалася в блонд, а також зробила чубок.

Надія Дорофєєва кардинально змінила свій імідж
Надія Дорофєєва кардинально змінила свій імідж

“Голоси сучасності, трендові, digital-персонажі і талановиті артисти, мої люди, я чекаю вас в одному з червоних крісел! “, – підписала знімки Дорофєєва

Коментатори не змусили себе чекати. «Дуже схожа на Тіну Кароль в юності», «Будемо вболівати і підтримувати всю команду, як і обіцяли!», «Нереальний наряд», «Від тебе не відірвати очей ..», «Немає слів, щоб описати образ твій», « ми шалено щасливі тебе бачити »,« Краща команда буде у кращого наставника! », – відреагували на фото користувачі Мережі.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.