Настя Каменських у латексній сукні Олі Полякової похвалилася своїми досягненнями

Відома українська співачка Настя Каменських вразила розкішним образом на церемонії нагородження "Ніч химер" від "Зіркового шляху".

Героїню нашої сьогоднішньої статті багато хто знає завдяки участі в дуеті Потап і Настя, проте вже три роки вона є сольною виконавицею, причому досить успішною. За цей час Каменських встигла завоювати любов слухачів з усього світу, отримати іменну зірку на Площі зірок у Києві, випустити 3 сольні альбоми і більше десятка кліпів.

Настя Каменских на сцене
Настя Каменських на сцені

Зупинятися на досягнутому знаменитість не збирається, а вчора вона похвалилася новим досягненням. Її пісня “A Huevo” посіла перше місце в номінації “Міжнародний хіт року” на церемонії “Ніч химер” від програми “Зірковий шлях”.

У себе в Instagram співачка поділилася фотографією з заходу, на який вона вибрала досить зухвалий образ. Так, Настя одягла відверту сукню з чорного латексу, яка вигідно підкреслює витончені вигини її фігури, а доповненням наряду стали стильний капелюшок і босоніжки на високих підборах.

У підписі до публікації героїня статті подякувала організаторам за нагороду і закликала прихильників дивитися запис церемонії на каналі Україна.

Коментатори обсипали Каменських безліччю компліментів і поздоровлень:

  • “Дуже красива! Вітаю”;
  • “Неймовірна”;
  • “Дух захоплює, як ефектно!”;
  • “Настя як завжди на висоті”;
  • “Жінка кішка”;
  • “Ви молодчина! Так тримати”, — пишуть користувачі мережі.

Не можна не відзначити, що зараз NK (творчий псевдонім виконавиці) є однією з найбільш обговорюваних представниць українського шоу-бізнесу. Втім, з огляду на її амбіції, це зовсім не дивно. Настя планує в найближчому майбутньому стати лауреатом престижної музичної премії “Греммі”.

Кадр из клипа Насти на песню Vibe
Кадр з кліпу Насті на пісню Vibe

Не виключено, що саме тому в новому репертуарі Каменських частіше звучать англійська та іспанська мови. Проте про вітчизняних слухачів вона не забуває і нещодавно у неї вийшла чуттєва композиція “Vibe”, написана в співавторстві з коханим чоловіком Потапом. У тексті закохані розкрили всі почуття і емоції, які вони відчувають один до одного.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.