Можлива холостячка Леся Никитюк в чорній сукні в стразах розповіла, де зустріне новий рік

Довгонога телеведуча Леся Никитюк нагадала шанувальникам про свою привабливості в неймовірному вечірній сукні.

На тлі нічного Києва Леся Никитюк виклала фотографію в чорній сукні, яке красиво переливається яскравими камінцями на світлі. Варто відзначити, що плечі у неї неприкриті, що надає особливого шарму Лесі Никитюк.

https://www.instagram.com/p/CI03kn-hKs7/

Вона одна з небагатьох зірок, хто до сих пір не розповів про свої плани на новорічну ніч, не ділилася вона і тим, в якій компанії буде проходити це свято.

Леся Никитюк виходить заміж
Леся Никитюк виходить заміж

Як сказано в публікації, зустрічати вона його буде на балконі. Жартувала чи Леся Никитюк про це, або це все лише вигадка, щоб породити бурю обговорень – залишається загадкою. Відповідь на цю загадку буде відомий лише через два тижні.

А враховуючи, що у Лесі Никитюк немає чоловіка і постійного партнера, інтерес до її персони подвійно великий

Леся Никитюк з папіком
Леся Никитюк з “папіком”

Але судячи з її зовнішнім виглядом, можна припустити, що Леся Никитюк буде на якийсь світській вечірці, куди збереться весь український шоу-бізнес. Однак підтверджень цьому поки немає.

Можливо, вона буде відзначати Новий рік зі своїми колегами з Нового каналу, а можливо і перекинеться на його головного конкурента – телеканал “1 + 1 “, де Леся недавно виступала на “Танцях з зірками “.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

У мережі подейкують, що Леся Никитюк закрутила роман зі своїм колегою і водієм шоу “Ле маршрутка ” Богданом Богдановичем. Однак сама Леся свої зв’язки ніяк не коментувала.

Леся Никитюк потрусила цікавим місцем в ультра міні
Леся Никитюк потрусила цікавим місцем в ультра міні

Також нещодавно з’явилася інформація про те, що довгонога тревел-блогерша і телеведуча може стати новою героїнею шоу “Холостячка 2 “. Цілком можливо, що вона потрапить в цей проект, адже в її роки вона до цих пір не була заміжня.

Чим відома Леся Никитюк?

Леся Никитюк показала свій "горіх"
Леся Никитюк показала свій “горіх”

Вона починала з того, що подавала каву Насті Каменських. А тепер вона – одна з найбільш затребуваних телеведучих країни, а ще – тревел-блогерша і екс-зірка “Орел і решка “.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.