У піджаку і трохи розстебнутій сорочці: Олег Винник вразив стильним образом на “Голосі країни “

Улюбленець жінок Олег Винник став суддею 11 сезону вокального шоу "Голос країни".

Кілька днів тому стартували зйомки улюбленого мільйонами телеглядачів вокального шоу “Голос країни”. 11 сезон підготував багато сюрпризів, особливо його затятим шанувальникам. Зокрема, справжньою несподіванкою став суддівський склад шоу. Як і в минулому році тренерами “Голосу” стали неперевершена співачка Тіна Кароль і харизматичний співак і продюсер Дмитро Монатік. Компанію їм складуть повелитель жіночих сердець Олег Винник і співачка Дорофєєва, яка нещодавно почала сольну кар’єру.

Названо імена тренерів нового 11 сезону шоу "Голос країни"
Названо імена тренерів нового 11 сезону шоу “Голос країни”

Після офіційного оголошення суддів 11 сезону “Голосу країни” Олег Винник вирішив прокоментувати свою участь в шоу і розповів, кого він хоче знайти в рамках проекту. Так, артист опублікував в своєму Інстаграм знімки зроблені на знімальному майданчику. Винник позував в знаменитому червоному суддівському кріслі.

“Починається нова сторінка в моєму житті під назвою ” Голос країни “. Я хочу знайти голоси, які зможуть торкнутися струн душі. Будемо разом дарувати любов “, – повідомив артист.

Варто зазначити, що для першого ефіру “Голосу країни” повелитель вовчиць вибрав дуже стильний костюм, дотримуючись свого образу “мачо”. Винник надів класичний чорний костюм з чорною сорочкою. Образ доповнив нагрудний білу хустку в кишені піджака і стильний годинник на руці.

Участь Олега Винника в “Голосі” вже почала обростати скандалом

Новина про те, що Олег Винник став суддею 11 сезону проекту “Голос” викликало бурю обговорень в Мережі. В акаунті «Голосу» в Інстаграме Винника назвали «рокером», що викликало багато насмішок.

Прес-служба "1 + 1" назвала Винника рокером
Прес-служба “1 + 1” назвала Винника рокером

Користувачі Мережі активно відреагували на участь артиста в проекті. Але багато фоловерів посміялися на тим, що поп-співаку присвоїли звання рокера.

 ""

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".