Алла Пугачова зізналася, що зовсім не хотіла заміж за Галкіна – він наполіг, а любов прийшла пізніше

Пугачова і Галкін майже 20 років разом, але офіційно одружені тільки з 2011 року. Примадонна зізналася, що заміж зовсім не збиралася. Тепер це найміцніша пара.

Сьогодні союз 43-річного гумориста Максима Галкіна і 71-річної Примадонни Алли Пугачової вже став способом сім’ї, яка не дивлячись ні на що, залишається міцною і надійною. А двоє чудовий дітей – двійнята Ліза і Гаррі ростуть в любові і домашню гармонію.

Днями, в одному з інтерв’ю відомому виданню Алла Борисівна, відповідаючи на питання про шлюб з Галкіним, згадала, як це було.

Познайомилися Максим і Алла в 2001 році, причому зробив це сам Філіп Кіркоров – тодішній чоловік Примадонни. Співачка і гуморист вирішили спробувати спільний дует і так з’явилася пісня “Бути чи не бути”, яка відразу стала народним хітом. Так як їм доводилося часто разом виступати і їздити на гастролі, пішли плітки про роман.

Алла Пугачова і Максим Галкін на рік знайомства
Алла Пугачова і Максим Галкін на рік знайомства

Пугачова тоді відразу питилась припинити чутки, мовляв, який може бути роман з різницею в 29 років у віці. Тим більше, вона була заміжня. Але якось непомітно Галкін оточив співачку своєю увагою, з Кіркоровим вона вже не жила в одному будинку і в 2005 році розлучилася з ним.

З того часу Пугачова і Галкін з’їхалися і жили разом. Але тривалий час Алла просто відкидала ідею знову виходити заміж:

Знову ставити штампик у паспорті? Не хочу, не хочу! А якщо зі мною поруч людина, яка вже кілька років, то вважайте, що я заміжня.

Вона зізналася, що у неї не було моментальної любові, але потроху, дізнаючись Галкіна як людини, вона дійсно його полюбила. Умовити її на офіційне оформлення шлюбу Максиму вдалося тільки в 2011 році, для цього він придумав цілу церемонію і купив розкішний ювелірний гарнітур вартістю майже мільйон доларів.

Весілля відбулася 23 грудня 2011 року.

Фото з весілля Алли Пугачової і Максима Галкіна
Фото з весілля Алли Пугачової і Максима Галкіна

У 2013 році у пари народилися двійнята. Їх виносила сурогатна мати, а свої яйцеклітини Алла Борисівна заморозила заздалегідь – ще в 2002 році. Ліза і Гаррі стали справжнім сюрпризом для публіки – все зберігалося в таємниці до народження дітей.

Батьки годують своїх малюків (архівні фото)
Батьки годують своїх малюків (архівні фото)

У 2017 році пара вирішила обвінчатися, щоб стати чоловіком і дружиною і перед Богом, а не тільки людьми. Таїнство відбулося в підмосковному храмі в листопаді.

Вінчання Алли Пугачової і Максима Галкіна
Вінчання Алли Пугачової і Максима Галкіна

Зараз сім’я міцна як ніколи. Вони постоїть розкішний замок у селі Грязь, живуть, ні в чому не потребуючи. За словами Максима, у нього з дружиною повне взаємоповага і взаєморозуміння, вони не сварилися вже років 15 і дуже цінують їхні стосунки.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.