Ведуча ТСН Алла Мазур показала головного чоловіка в її житті: красень-син уже зовсім дорослий

Відома українська телеведуча Алла Мазур разом зі своїм сином Артемом знялися в передачі "Світське життя".

Цей рік став для відомої української ведучої по-особливому важким. Весь цей рік Алла Мазур боролася з онкологічним захворюванням. Коли зірка ТСН вперше дізналася про діагноз, після порад з близькими, друзями і колегами вона вирішила публічно заявити про хвороби, щоб уберегти від неї інших. Довгий час було невідомо який саме у неї недуга, але через деякий час вона сама розповіла про рак молочної залози.

Алла Мазур проявила себе, як справжній боєць, дуже сильна і мудра жінка. Весь цей час жінку підтримувала її сім’я, а головною мотивацією для боротьби з хворобою став 12-річний син Артем. В інтерв’ю Алла зізналася, що повідомити синові про хвороби було для неї дуже важко. Коли Мазур зібралася і нарешті повідомила синові про захворювання, вона пообіцяла йому, що обов’язково одужає.

Аллі Мазур вдалося побороти онкологію. Вона не соромиться змін в зовнішності і виходить в ефір ТСН тепер без звичного перуки
Аллі Мазур вдалося побороти онкологію. Вона не соромиться змін в зовнішності і виходить в ефір ТСН тепер без звичного перуки.

На щастя, так і сталося – тепер Алла Мазур стала прикладом витримки для багатьох інших людей з такими ж проблемами, адже вона повернулася на телеекрани і сміливо будує плани на майбутнє. А недавно, Алла Мазур разом зі своїм 12-річним сином Артемом знялася у відомій передачі “Світське життя”, яка вийде в День святого Миколая, 19 грудня, на телеканалі “1 + 1”.

Про це стало відомо з офіційного Інстаграм-аккаунта програми “Світське життя”. На сторінці з’явилося фото Алли Мазур та її сина разом з незмінною ведучою програми “Світське життя” Катею Осадчою.

“Уже завтра святкуємо День святого Миколая разом із зірковими телеведучими каналу« 1 + 1 »та їхніми дітьми”, – повідомила прес-служба телеканалу “1 + 1”.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.