Юрій Горбунов показав, чим порадував дружину Катю Осадчу і сина в День Святого Миколая

Телеведучий Юрій Горбунов привітав свою дружину Катерину Осадчу і сина Ваню зі святом - Днем Святого Миколая.

Синові він подарував великий екскаватор з ковшем. Мабуть, малюк був слухняним хлопчиком і довго просив цю іграшку.

“Сподіваюся ви були чемними і замість різки, Святий Миколай приніс вам подарунки !! Не знаю як буде далі, але до сьогоднішнього дня Іван був дуже ввічливим, знаючи що за ним спостерігає Святий Миколай. А як бути далі? Ким мотивувати дитину бути ввічливим ? зі святом всіх вас !! Будьте здоровими і щасливими !! “, – написав телеведучий Юрій Горбунов, і опублікував фото з новими подарунками.

А ось що Святий Миколай (Юрій Горбунов) поклав під подушку своєї дружини Катерини Осадчої – шоу-мен вирішив не розповідати.

Однак на фото зображені великі коробки з подарунками, а значить Юрій все таки знайшов чим здивувати дружину

Нагадаємо, що Юрій Горбунов, можливо, буде зніматися в найголовнішу ніч країни в одному зі святкових проектів. Найчастіше цінник на гонорари зірок в новорічні свята зростає в три, а то і в чотири рази, тому ніхто з знаменитостей не упускає такої можливості підзаробити.

Юрій Горбунов в образі Діда Морода
Юрій Горбунов в образі Діда Мороза

Юрій Горбунов та Катерина Осадча з появою сина воліють все-таки залишатися вдома, адже це сімейне свято. Однак іноді цінники настільки привабливі, що з дитиною можна відсвяткувати Новий рік і в інший день.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Юрій Горбунов вже засвітився в святковій рекламі телеканалу 1 + 1, тому, імовірно, виступати він буде на якомусь з проектів цього каналу.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.