Зіркові пари, які познайомилися на Голосі країни

Наразі телеканал «1+1» транслює десятий сезон вокального шоу «Голос країни». Сьогодні це один з найпопулярніших проектів на українському телебаченні, кожен епізод якого переглядають понад 5 мільйонів людей. Українську версію шоу «TheVoice» навіть визнано однією з найкращих у світі. За роки існування вокальних змагань автори відкрили безліч талановитих артистів. Зароджувалися тут і службові романи між учасниками, ведучими та суддями. Ми зробили підбірку найбільш відомих пар, які познайомилися на шоу.

Найвідоміша історія кохання на «Голосі», звісно, належить ведучим шоу – Катерині Осадчій та Юрію Горбунову. Їх почуття зародилися під час зйомок  дитячої версії шоу, хоча до цього зірки були знайомі понад 10 років. Їх стосунки обмежувалися робочими моментами. Катерина Осадча, наприклад, неодноразово спілкувалася на камеру з Юрієм для програми «Світське життя».

На шоу «Голос. Діти» все починалося зі спільної кави та репетицій, а перед нокаутами Юрій таки зважився подарувати напарниці перший букет.  Закохані вже понад три роки – одружені та виховують сина Івана.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

В учасників першого сезону Арсена Мірзояна та Антоніни Матвієнко стосунки розгорталися значно стрімкіше. Ще під час перших репетицій між ними виникла іскра, а згодом обоє зрозуміли, що закохані. Арсен зізнається, його заділо те, що Антоніна при знайомстві з ним не привіталася. Дівчина пояснює це тим, що вважала Арсена чи не найголовнішим своїм конкурентом.

Попри те, що хлопець організовував сюрпризи та дарував квіти, парі довго вдавалося приховувати кохання.  Згодом вони з’їхалися, а через деякий час, перевіривши свої почуття у побуті, офіційно одружилися. Тепер Антоніна та Арсен – щасливі батьки доньки Ніни, яку назвали на честь відомої бабусі – народної артистки України Ніни Матвієнко.

Віра Кекелія та Роман Дуда

Ще одна зіркова пара «Голосу» – Віра Кекелія та Роман Дуда. Вони – учасники сьомого сезону, обоє були у команді Сергія Бабкіна. Їх знайомство відбулося під час першої спільної репетиції усіх виконавців, тренером яких був співак. Спершу Роман похвалив зачіску Віри, що здалося їй зухвалим вчинком. Згодом дівчина помітила, що такі компліменти зачастили. Спочатку пара почала спілкуватися, як друзі, в межах шоу та поза ним.

Перше повноцінне побачення відбулося під час «Нокаутів», тоді пара зрозуміла, що їх стосунки переросли у щось більше. Як і їх попередники, вони довгий час приховували стосунки. Віра старша за Романа на сім років, але це не заважає щастю пари. З 2017 року вони одружені та наразі очікують на поповнення.

На майданчику та за кулісами десятого сезону також вирують пристрасті, адже серед зіркових наставників – дві пари. Офіційно – Потам та Настя Каменських – ПТП (Потап) з NK (Настя Каменських) та за чутками – Дан Балан та Тіна Кароль.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.