Максим Галкін похвалився підрослим сином-красенем від Алли Пугачової: “Батьків синок “

Максим Галкін опублікував в своєму Інстаграмs свіже фото 7-річного сина Гаррі.

7-річні двійнята Ліза і Гаррі вже стали справжніми зірками Інстаграма – завдяки тому, що їхній тато Максим Галкін активно постить фото і відео зі своїми дітьми. Цього разу Максим Галкін опублікував фото свого сина Гаррі, зроблене великим планом. На фото хлопчик позує сидячи з серйозним виразом обличчя. Помітно, що Гаррі подорослішав і дуже схожий зовні на свого батька Максима Галкіна.

Користувачі Мережі не пройшли повз нової публікації і залишили багато приємних коментарів. «Погляд дуже розумний !!! Бережи тебе Всевишній !!! »,« Чудовий хлопець! »,« Дуже красивий хлопчик і відмінне фото, ще маленький, а погляд дорослий і осмислений »,« Гарік такий класний! Маленький чоловік. Серйозний, розважливий і так мило відноситься до Лізи. »,« Гарний хлопець. Є в кого! Батьки красиві !! »,« Красунчик !!! Татів синку! » , – відреагували користувачі Мережі.

Нагадаємо, в цьому році 7-річні двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна Ліза і Гаррі пішли в перший клас. Спадкоємці зоряної сім’ї вчаться в одній з найпрестижніших і дорогих гімназій Москви. Річний тариф на одну дитину становить 1,6 млн рублів. Крім навчання в школі Ліза і Гаррі з раннього дитинства вчать іноземні мови, займаються вокалом, театральною майстерністю.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.