Сувора і елегантна Ольга Фреймут в синьому оксамиті вчить, як програвати з високо піднятою головою

Головний спеціаліст країни з етикету і манерам вміє не тільки за іншими помічати недоліки, але не боїться і в собі розібратися, поділитися не тільки своїми досягненнями.

Наближається до завершення дуже непростий 2020 рік і Ольга вирішила підбити перші підсумки. Про перемоги і досягнення можна буде хвалитися ближче до свята, а зараз, з гордо піднятою головою і бездоганною поставою Фреймут стала розбиратися, які невдачі у неї були вже в минулому.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Вона згадала, як її нове “Шоу Оля” практично провалилося на телебаченні – у нього були невисокі рейтинги, а глядачі багато критикували саму ідею і її подачу.

Ольга зізналася, що зазнала нищівну поразку, у всьому винила себе. А потім зрозуміла, що шоу – це просто черговий проект, всі не можуть бути мега-успішними. І цей провал не має ніякого значення для того, якою вона є людиною.

Тому Фреймут прийшла до висновку, що не треба виправдовуватися, а треба посміхатися і гордо пити шампанське (нехай і з “горя”). І ще вона додала, що дуже багато чому її навчили “Танці з зірками”. Вона не тільки навчилася непогано танцювати, а й більше розбиратися в людях.

Пост Ольги Фреймут
Пост Ольги Фреймут

Хоча у 38-річної мами трьох дітей і відомої ведучої за плечима величезний досвід спілкування з різними людьми, досить тільки згадати програму “Ревізор”, вона не перестає вчитися і дивуватися, скільки мало ще знає. Це дуже цінна якість для людини, яка дозволяє йому розвиватися і рости.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут і Ілля Падзіна вилетіли з шоу “Танці з зірками” після 10 ефіру. А перші два виступу вони показали віддалено, через інтернет, так як і Ольга, і її партнер перехворіли коронавірусом.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.