Настя Каменських в платті “курчати” продемонструвала довгі ноги: Потапу з нею не нудно

Українська співачка Настя Каменських любить дивувати несподіваними образами, в тому числі і такими, які змусять публіку активно її обговорювати.

Цього разу вона вразила публіку своєю сукнею “курчати ” – жовтим, і з характерним пушком. У такому вбранні вона вразила на новому шоу, про яке детальніше розповіла в описі під своєю публікацією в Інстаграм.

“The Masked Singer Ukraine. Це буде неймовірне шоу! Кожен момент, кожна деталь – це щось фантастичне! Ставте лайк якщо будете дивитися! “, – написала дружина репера Потапа Настя Каменських.

Каменських в жовтій сукні з пір’ям вразила новим стилем: косить під Дзідзьо

 

Наряди Насті Каменських викликають подив, захоплення і милування. З того моменту, як Настя схудла, вона стала віддавати перевагу більше міні-спідниці і обтягуючі комбінезони в виступах і на зйомках.

А ще – козирною фішкою залишаються фотосесії в чому мати народила. У фанатів не раз виникало питання: “А як Потап таке допускає? “. Але, з огляду на те, що Настя ще жодного разу не видаляла такі свої фото, зоряний репер і співзасновник компанії “MOZGI ” зовсім не проти.

Настя Каменських
Настя Каменських

Нагадаємо, що за трохи більше ніж один тиждень до новорічних свят популярна співачка Настя Каменських поділилася власним чек-листом для новорічного настрою. Вона розповіла, що важливим вважає символічні подарунки самому собі ж, прикраса будинку, новорічний плей-лист з актуальної музики, складання списку досягнень за рік, що минає і складання списку цілей на прийдешній рік.

Настя Каменських
Настя Каменських

Також Настя Каменських порадила всім повернутися в дитинство хоч на день, щоб повірити в диво. Тоді, на думку співачки, чудеса навколо почнуть відбуватися.

 "Настя

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.