Що спільного між Татусевими доньками і Крістіаном Греєм

Ірландський актор Джеймі Дорнан став популярним після того, як виконав головну роль у фільмі «П'ятдесят відтінків сірого». Про особисте життя зірки читайте в нашому матеріалі.

Джеймі Дорнан в звичайному житті зразковий сім’янин. Він одружений – його дружину звуть Амелія Уорнер. Вона – англійська актриса, співачка і композитор. Пара виховує трьох дітей.

Джеймі Дорнан c Подружжя

Старшій дочці в цьому році має виповнитися 7 років. Амелія народила Далсі через півтора роки після весілля. Зоряного батька не раз ловили папараці разом з донькою. На знімках можна побачити, наскільки Джеймі любить свою дочку.

Джеймі Дорнан з сім’єю

У пари є ще дві доньки. Елве зараз чотири, а наймолодшій Альберті близько року. Амелія народила її навесні 2019. Такими темпами Дорнан недалеко втік від головного героя серіалу «Татусеві дочки».

Джеймі Дорнан зі старшою донькою

Нагадаємо, що, крім «П’ятдесят відтінків сірого», ірландський актор також знімався у фільмах: «Марія-Антуанетта», «Дев’ята життя Луї Дракса» та інші.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.