Розведений Гарік Харламов в костюмі Діда Мороза шукає свою Снігуроньку: Христина Асмус більше не підходить

Рік 2020 й був складним для всього світу і кожної людини окремо. Не виняток і зірки - у багатьох скасовані виступи, трапилися різні халепи в життя.

У популярного шоумена і коміка Гарика Харламова цей рік не задався взагалі. З початком карантину прикрили виступи в Камеді Клабі, відмінилися все корпоративи, на яких Гарік заробляв пристойні гроші.

Потім податкова служба взялася за бізнес Харламова, звинувативши його в приховуванні податків. В результаті, він втратив свою торгову марку і кілька фірм, у тому числі, Креативне агентство “Бульдог”. На межі закриття два нічні клуби, якими Гарік володіє разом з Олександром Реввою.

Гарік Харламов втратив ТМ Бульдог
Гарік Харламов втратив ТМ Бульдог

Але сама його велика і хвора втрата – це розлучення з Христиною Асмус. Пара змогла разом прожити тільки 6 років, не врятувала шлюб і маленька дочка Анастасія. На розлучення подала Христина, причини вона сама не озвучувала, але її подруга назвала їх уже після офіційного оформлення розриву. Про це ви можете прочитати, перейшовши за посиланням.

Ця сім'я вже розпалася
Ця сім’я вже розпалася

До честі Гарика, він повів себе дуже гідно, ніяких скандальних розборок не влаштовував, майно не ділив, а будинок, побудований ним ще до шлюбу, весь переписав на дочку. Там тепер і живе Христина з Настею. Сам Гарік знімає будинок неподалік, щоб бути ближче до дочки, часто відводить і забирає її зі школи.

Ще влітку у Гарика злягти ще одна неприємність, він захворів коронавірусом. І хоча хвороба протікала у стані середнього ступеню тяжкості, наслідки даються взнаки досі. Нещодавно його друг Павло Воля сказав, що у чоловіка почалися проблеми з серцем.

Гарік Харламов під час захворювання Ковід
Гарік Харламов під час захворювання Ковід

І ось тепер Гарік захандрив зовсім. Він одягнувся в костюм Діда Мороза і став філософствувати:

Філософська хвилинка. Ось питання вам на сон грядущий … у вас є відчуття нового року? Як це було раніше. За тиждень до самого свята вже все ходили трохи новорічні. Прям очікування було, що ось-ось станеться диво якесь. Все оновитися і розквітне. А ось зараз щось пропало воно. Всі атрибути (ялинки, гірлянди, діди морози) є, а відчуття пропало. Можливо воно є тільки в дитинстві? Можливо з віком все притупляється? Або це через те, що рік огидний? Короновірус цей …

Дід Мороз Гарік Харламов
Дід Мороз Гарік Харламов

І адже дійсно! Він має рацію – ніколи свята не були такими яскравими, як в дитинстві!

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.