Косить під Юлію Саніну: Настя Каменських приголомшила Мережу незвичайною зачіскою з африканськими косами

Популярна співачка Настя Каменських любить дивувати несподіваними образами, в тому числі і такими, які змусять публіку активно її обговорювати.

Українська співачка Настя Каменських не тільки активно займається творчістю і знімається в багатьох телепроектах, вона також розвивається в ролі блогера. Артистка знімає свій особистий відеоблог, а також дуже активно веде свою сторінку в Інстаграм, яка налічує вже більше 5 мільйонів підписників.

 "Настя
Настя Каменських – не тільки співачка, а й блогер

Каменських любить дивувати шанувальників новими несподіваними образами і яскравими сценічними костюмами. Цього разу артистка вирішила здивувати публіку новою незвичайною зачіскою. Артистка заплела волосся в товсті і довгі коси і вплела в них блискучі кільця. Також для фото Настя одягла сірий світшот і леопардові лосини. Свій яскравий образ співачка доповнила макіяжем з акцентом на очі.

“А взагалі, просто хотіла показати вам свою нову зачіску! Як вам? “, – запитала Каменських у підписників.

Думка користувачів Мережі щодо нової зачіски артистки розійшлися. Хтось навіть зазначив схожість з образом Юлії Саніної.

 ""

Дійсно, в української співачки Юлії Санін в кліпі на пісню “Кобра” була ідентична зачіска.

Юлия Санина в образе для клипа на песню "Кобра"
Юлія Саніна в образі для кліпу на пісню “Кобра”

Іншим фоловерам образ Насті сподобався. «Просто вауууу», «Красоточка», «У всіх образах бомба», «Круто», «Вогонь», «Ви найчарівніша дівчина на всьому білому світі!», «Зачіска цікава», «Клас, тобі йде», – пишуть в коментарях.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.