Катерина Осадча у вишиванці і з косами привітала всіх з католицьким Різдвом

25 грудня весь католицький світ відзначає Різдво. Уже три роки поспіль це свято узаконене і в Україні.

До святкування приєдналися безліч зірок, які виклали свої фотографії в парадних нарядах. Наприклад, телеведуча шоу “Світське життя ” Катерина Осадча виклала фотографію в традиційному українському вбранні, що складається з вишиванки, безрукавки, паска, спідниці та головного убору.

Звичайно ж, на голові Осадча зробила не модну укладку як для прямого ефіру, а дві скромних косички

Фотографія зібрала масу захоплених коментарів, адже Катерина Осадча і справді виглядала дуже привабливо, особливо на тлі гарної різдвяної ялинки.

“Вітаю всіх католиків України і світу з Різдвом Христовим! Нехай це світле свято подарує здоров’я, мир і спокій. А куму @hrystia дякуємо за такий душевний, вже традиційне свято “, – написала телеведуча і дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча.

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов стали провідними одинадцятого сезону шоу “Голос країни “, куди замість Дана Балана запросили Олега Винника.

Ось такі коментарі написали зірці “Світського життя ” під атмосферним знімком:

  • Чарівна. дуже личить
  • Ух ти ух ти які ми красиві
  • красуня
  • Зі Святом Різдва і Нового року
  • Ми сьогодні відзначаємо Різдво з англійцями. Всіх зі святом
  • Щасливого Різдва

Відзначимо, що недавно знаменитість показала наряд, в якому вона буде зустрічати Новий рік.

Це пишне фатіновой плаття.

На опублікованій фотографії Осадча позує в плаття «в підлогу» і з екстремальним декольте. Завдяки цьому видна виточена постать телеведучої, яку оцінила дружина українського співака Дмитра Монатика Ірина: «Катюша, ти шикарна. І гості бомба ».

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.