Дмитро Комаров показав сімейну ідилію з дружиною-моделлю: ніжно цілувалися в зимовому лісі

Український мандрівник Дмитро Комаров поділився з шанувальниками романтичним фото з дружиною Олександрою Кучеренко.

У червні 2019 року відомий ведучий-мандрівник Дмитро Комаров зізнався, що його серце більше не вільне. Він одружився на “Міс-Україна 2016” і відомій телеведучій Олександрі Кучеренко. Пара оголосила про свої стосунки тільки після весілля, яке, до речі, теж провели в таємниці від ЗМІ.

Дмитро Комаров таємно одружився на Олександрі Кучеренко
Дмитро Комаров таємно одружився на Олександрі Кучеренко

Зараз же Кучеренко і Комаров не приховують своїх почуттів один до одного і регулярно публікують в своїх соціальних мережах спільні фото. Їх називають найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу і отримали це звання вони цілком заслужено.

Нещодавно Дмитро Комаров опублікував у своєму мікроблозі в Інстаграм романтичне фото зі своєю дружиною Олександрою. На знімку мандрівник позує в червоній куртці з хутряним коміром і смугастої шапці. Красуня-дружина Олександра Кучеренко, яка зазвичай вражає своїми розкішними вбраннями, позувала в повсякденному одязі – бежевій шапці, теплом сірому светрі і синій куртці. Кучеренко не стримала емоцій і ніжно поцілувала чоловіка в щоку.

Шанувальники зіркової пари були в захваті від фото і залишили багато приємних коментарів. «Приємно дивитися на такі парочки», «З коханими не розлучайтеся, будьте щасливі і здорові!», «Ви дуже красива пара», «Які гарні. Відмінна пара. З наступаючим Вас! »,« Ви просто супер пара. Щастя вам! », – коментують фоловери.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.