“Мене практично поховали, але я жива ” – Маша Єфросиніна спростувала чутки про свою комі

Нещодавно в медіа почали з'являтися тривожні повідомлення про стан Маші Єфросиніної, мовляв, вона вже при смерті.

Деякі інтернет видання написали, що відома українська телеведуча серйозно захворіла і схудла. Її самопочуття описували, як хворобливе. Деякі вже навіть її ховати стали.

Але тут сама жінка виставила пост в соціальних мережах, що розставляє все по поличках – виявилося, їй вже набагато краще, хоча і раніше справи йшли не дуже добре.

Пост Маші Єфросиніної
Пост Маші Єфросиніної

Інформація про те, що провідна захворіла коронавірусів, з’явилася ще на початку грудня – але до нинішнього моменту вона вже одужала і відчуває себе добре. На своїй сторінці в Інстаграме вона виставила кілька фотографій, які доводять її відмінну форму, і прикріпила до них кілька абзаців тексту.

У них йдеться про те, що всі спекуляції навколо її “страшного передсмертного стану ” – тільки плітки невгамовних і не найчесніших журналістів.

Маша Єфросиніна 30.12.2020 року
Маша Єфросиніна 30.12.2020 року

Сам коронавірус у неї пройшов теж в легкій формі – обійшлося без лікарні. Але все-таки хвороба сильно вибиває з колії буденного життя, так що Маша вирішила ще не повертатися до активного ведення профілів в соціальних мережах. Все тому, що захворювання також впливає на нервову систему.

Маша Єфросиніна
Перед Новим роком Маша Єфросиніна вмирати не збирається

Маша звернулася до підписчиків з проханням берегти себе і зрозуміти її – тільки після того, як покращиться і ментальне самопочуття, вона продовжить радувати своїх читачів новими знімками.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.