Тіна Кароль в обтягуючому латексі забула прикрити свої складки: трохи набрала після свят

Українська співачка і телеведуча продемонструвала своє вишукане вбрання, в якому записувала сліпі прослуховування на "Голос країни ".

Це щільне бежеву сукню, яку зовсім не прикриває її боки. Як з’ясувалося, у співачки там з’явилися невеликі складочки. Очевидно, вона набрала їх під час карантину або свят. Однак в цілому це абсолютно не псує її зовнішній вигляд.

До слова, Тіна Кароль вибрала наряд від українського дизайнера Катерини Сильченко.

Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру
Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру
Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру
Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру

Босоніжки – від Аліни Качоровська, яка не так давно допомогла співачці розробити свою лінійку взуття – жіночих босоніжок.

Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру
Тіна Кароль в плаття зі шкіри показала свою фігуру

Фото вона підписала хештегом і відмітками. Стало зрозуміло, що ці знімки були зроблені під час її зйомок на шоу “Голос країни “, одинадцятий сезон якого вже анонсували по телевізору.

Швидше за все, проект буде виходити або в кінці січня, або вже в лютому.

Відомо, що його провідними стала подружня пара Юрій Горбунов та Катерина Осадча, а суддівські крісла зайняли Тіна Кароль, Монатік, Надя Дорофєєва та Олег Винник.

Після оголошення такого складу журі, публіка була дуже незадоволена

Зокрема, найбільше негативу вилилося від фанатів Тіни Кароль і Дана Балана. які активно чекали продовження їхнього роману в новому сезоні.

Тепер шанувальники навіть жартують, що сценаристи припишуть роман Тіні і Олегу Виннику.

Історія кохання Тіни Кароль та Дана Балана: чому пара ховається досі і чи готовий Дан до дітей

Тіна Кароль – одна з найвідоміших українських співачок. Її блискучій кар’єрі можуть позаздрити мільйони фанатів і сотні колег по сцені, однак у всіх є свої слабкі сторони і скелети в шафі. Не дивлячись на наявність натовпів фанатів і фанаток, Тіна Кароль багато років була самотня. Але до того, як у неї з’явився він – Дан Балан. Більше дивіться в нашому сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.