Філіп Кіркоров похвалився своїм розкішним особняком в Майамі: такого немає навіть у Пугачової

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров похвалився в соціальних мережах своїм розкішним двоповерховим особняком в Майамі.

З новорічними святами багато артистів влаштували собі зимові канікули в теплих краях. Герой нашої сьогоднішньої статті не став винятком і після зустрічі Нового року вдома в Москві відправився з дітьми Аллою-Вікторією і Мартіном в Америку.

Зупинятися в готелі зірковому сімейству не довелося, адже у Філіпа Бедросовича є власна нерухомість в Майамі. Судячи з Instagram-stories співака, вони живуть у великому особняку з басейном, садом, терасою, кінотеатром і автопарком.

Особняк Киркорова в Майами
Особняк Кіркорова в Маямі
Скриншот из Instagram Киркорова
Скріншот з Instagram Кіркорова
Скриншот из Instagram Киркорова
Скріншот з Instagram Кіркорова

Що стосується інтер’єру, то його Кіркоров теж частково показав підписникам. Так, на кадрах видно сходи з кованими поручнями, дитячу спальню з двома великими ліжками, стіни обвішані сімейними портретами.

Скриншот из Instagram Киркорова
Скріншот з Instagram Кіркорова
Клавдия и Алла-Виктория играют в детской
Клавдія і Алла-Вікторія грають в дитячій
Киркоров, Алла-Виктория и дочь Орбакайте Клавдия
Кіркоров, Алла-Вікторія і дочка Орбакайте Клавдія

Кухня в будинку теж велика — саме там виконавець влаштував посиденьки з Христиною Орбакайте, її чоловіком Михайлом Земцовим та їхньою донькою Клавдією. Пара живе в США, хоча Христина нерідко буває в Москві, причому не тільки по роботі — там живе її знаменита мати Алла Пугачова і старший син Микита Пресняков зі своєю дружиною.

Скриншот из Instagram Орбакайте
Скріншот з Instagram Орбакайте
Скриншот из Instagram Орбакайте
Скріншот з Instagram Орбакайте

До речі, в гості до Кіркорова сім’я Орбакайте приїхала на дорогому електромобілі Tesla з відкидними дверима, який також потрапив в камеру поп-короля.

Скриншот из Instagram Киркорова
Скріншот з Instagram Кіркорова

Одним особняком в Майамі Філіп Бедросович не обмежився — у нього також є величезний заміський будинок в елітному селищі в Підмосков’ї, звідки він регулярно публікує нові фото і відео.

Дом Киркорова в Подмосковье
Будинок Кіркорова в Підмосков’ї

А якщо хочете дізнатися, як виглядає замок Пугачової і Галкіна зсередини і зовні, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.